hasan.umutlu kullanıcısının son içeriği

  1. Sorun bende mi? CV'me ne yazacağım?

    arkadasım merhaba, ben de gecen sene mezun oldum ve senin gibi düsünüyordum ve bir işe girdim su anda 1 senede büyük degişim oldugunu söyleyebilirim. bir kere eger işveren yeni mezun istiyorsa onun hiçbirşey bilmedigini kabul eder ve ona göre şirketiçi ve dış egitimler aldırarak istedigi gibi...
  2. Sensörlerle ilgili Profesyonel Bilgiler

    arkadasım ne kadarlık bir mesafede ölcüm yapacaksın, ben hiç PIR sensörü kullanmadım ama arkadaslarım var güvenlik sistemlerinde calısan onlardan danısabilirim senin icin. bir de fiyat limitin var mı?
  3. Su Pompası Bağlantısı

    3 fazlı motoru monofaze ccalıstıramazsın, yıldız ücgen baglantısını burada göstermemiş ama bence yıldız kalkıyordur bu. yıldız-ücgen kaldıracaksan yıldız tarafına 220 V ücgen taafına 380 V baglayacaksın.
  4. Lazer Sensörlerin Kullanım Alanları

    lazer sensörleri mesafe ölcmek icin kullanıyoruz, iki yönlü ray üzerinde hareket eden bir transfer ünitesinin ppozisyonunun belirlenmesinde.
  5. Matlabda Yüz Tanıma Uygulaması

    üniversitede arkadaslarım bu konuya benzer bir proje yapmıslardı, sanırım birkac farklı algoritma var, sarmal filtreleme gibi bir algoritma kullanmıslardı onlar, eger arkadasımda varsa sizin icin isterim kodlarını.
  6. Elektrikte tasarruf sağlayan cihaz!!

    Tedas önermiş bir de..
  7. ELEKTRİK MOTORLARI

    Mrb, Motor termigi koymaman kötü olmus, asırı yükte yıldız kalkınırsa motorun yanma olasılıgı yüksek.
  8. Elektrikte tasarruf sağlayan cihaz!!

    Arkadaslar ben konunun uzmanı degilim, bugün internette gördüm haberi sadece paylasmak istedim ve en üstte kaynagını da yazdım. hiçbirşeyi ısıtmak gibi bir niyetim yok, bir cıkarım da yok bu konuda. Saygılarımla.
  9. Sesli Toplama Sistemi(Pick By Voice)

    konuyla profesyonel anlamda ugrastım, biz farklı bir markanın sistemini kurduk. ama görüntüler ve acıklamalar cok güzel. izlemenizi tavsiye ederim. Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.
  10. Elektrikte tasarruf sağlayan cihaz!!

    güzel bir cihaz, incelemek gerek.
  11. FPGA-Genel Bilgi

    Arkadaslar Selam, FPGA ile ilgili bilgi paylasımı yapalım, ben bir link gönderiyorum, master tezi. Saygılarımla.
  12. Elektrikte tasarruf sağlayan cihaz!!

    Türk şirketinin geliştirdiği “mini kompanzasyon ünitesi” ile elektrik faturasında evlerde yüzde 15-20, iş yerlerinde yüzde 25-30'a varan oranda tasarruf sağlanabiliyor. Reks Elektrik ve Elektronik Ürünleri Şirketi ortağı Serdar Çınar, yaptığı açıklamada, aile şirketlerinde tamamen kendi...
  13. Sensörlerle ilgili Profesyonel Bilgiler

    Arkadaslar Merhaba, Bu konularla ilgili profesyonel calısmaktayım, sorularınız olursa cevaplamaya hazırım. ekleyecegim linklerden bazı bilgilere ulasabilirsiniz. Saygılarımla. Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.
  14. Sensor/Scanner/AS-interface/motor sürücüleri

    Arkadaslar Merhaba, Bu konularla ilgili döküman ve bilgilerimi paylasacagım, sizlerin de katkılarını bekliyorum. Saygılarımla.
Geri
Üst