fundamental kullanıcısının son içeriği

  1. Fabrikada X5 sayaçlar

    önce 25.11 de süzme sayaçları okuduk, daha sonra 22.12. de okuduk, acaba sayacın başka bir teknik durumu olabilir mi dış sayacın resmini ekledim.
  2. Fabrikada X5 sayaçlar

    ekledim, bir de süzme sayaçlardan okuduğum verileri de belirttim, göreceğiniz üzere süzme sayaçtan okunan kwh toplamı faturadakinden fazladır.
  3. Fabrikada X5 sayaçlar

    Bir örnek verebilir misiniz?
  4. Fabrikada X5 sayaçlar

    İskansız apartman aboneliği
  5. Fabrikada X5 sayaçlar

    Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bu çarpan dediğimiz fatura üzerindeki 1.80 oluyor doğru mu? Binanın dışındaki Sayaç üzerinde de bir takım veriler var ama bunu teyit etmenin yolu yok galiba?
  6. Fabrikada X5 sayaçlar

    Merhaba bu konuda destek olabilir misiniz? Binaya gelen elektrik faturaları ölçümünde çarpan değeri ile ilgili bir sorum olacak, yardımcı olacak herkese teşekkür ederim. şöyle; Enerji sa faturasında "Çarpan/Demand/Anl.Gücü : 1,000/-/1,8000 " sayaç okuma birimi : A09a3255 yazıyor. Sayaçlardaki T...
  7. SAYAÇ ÇARPAN DEĞERİ

    Merhaba, Binaya gelen elektrik faturaları ölçümünde çarpan değeri ile ilgili bir sorum olacak, yardımcı olacak herkese teşekkür ederim. şöyle; Enerji sa faturasında "Çarpan/Demand/Anl.Gücü : 1,000/-/1,8000 " sayaç okuma birimi : A09a3255 yazıyor. Sayaçlardaki T değerlerini önceki ay şimdiki...
Geri
Üst