fethi_fetih kullanıcısının son içeriği

  1. 5 adet dış hattan birini nasıl fax yaparım

    Bu şekilde dursun ozman hocam verdiğiniz bilgiler için tşk ederim.
  2. 5 adet dış hattan birini nasıl fax yaparım

    Hatlar pbx ise yani sadece bir numara ilan edilip o numara meşgul olduğunda bir sonraki hatta, o da meşgulse sonrakine diye bir sıralama sistemi telekom şirketi tarafından tanımlıysa, son telefonu da faks olarak duyurabilirsiniz. İçerideki dahililerin hepsi faks için zaten herhangi bir faksa...
  3. 5 adet dış hattan birini nasıl fax yaparım

    Selamün aleyküm arkadaşlar bizde ds 200 santral mevcut burada 5 adet dış hat kullanılıyor ve bu dış hattın hepsi santral olarak kullanılıyor yani biz dahili hattan dışa çıkarkar bu hatlardan boş olan ile dışa çıkabiliyoruz. Sorum şu bunlardan birtane dış hattı fax yapacam sorun olurmu.
  4. Smith heiman 100 x 100 X ray

    Selamün aleyküm arkadaşlar Smith 100x100 x ray ımız da dedektör kartı hatası veriyor. daha önce x rayı içerisini hiç açmadım. bu dedektör kartları cihazın neresinde bulunur ve cihazdan nasıl sökülür kademe kademe anlatıp yardımcı olabilecek varmı.
  5. Karel santralde gece modu

    Selamün aleyküm biz karel ds200 santrali idea proğramı ile gece başka numaraya yönlendirme yaptık ama saat kaçtan kaça verdiğini bilmiyoruz nereden öğrene biliriz ve nasıl düzenleyebiliriz. Yardımcı olacak arkadaşlardan Şimdiden tşk ederim.
  6. Karel Robot Sorunu

    Selamün aleyküm arkadaşlar bizim karel ds200 sanralimiz var ve karel ft20 panel kullanıyoruz sorun şu dışarıdan yaptığımız aramalarda dahiliyi çevirmenize rağmen bir süre bekledikten sonra sekreter çalıyor nasıl çözebilirim. Not: idea proğramı mevcut. Şimdiden tşk ederim.
Geri
Üst