darkphobia kullanıcısının son içeriği

  1. Icf fırın çalışmıyor

    Yeni aldigim resistansda patladi.2 ay dayanmadi.
  2. Icf fırın çalışmıyor

    İcfninki biraz farklı. Resistans tepsisi yok. İzolasyonun icinde boşta saga sola oynuyor cekince takiliyor gelmiyor. Müsait olunca sokmeye calisacam artik. Buraya yazarim ilandaki fırının da alt rezistansı arizaliymiş büyük ihtimal onlarda degistiremediler satıyorlar. Söktüm alt rezistansı...
  3. Icf fırın çalışmıyor

    Resistanslarin hepsini ölçtüm 40 ohm gösteriyor. Toprakla rezistans arasinda da ölçüm yaptım deger göstermedi. Kacak yok gibi. Alt ve ust rezistansı ayrı ayrı kablolarını sökerek deneyince. Tek üst olacak sekilde calistirdigimda yarim saat boyunca çalisti. Sadece alt resistansla calişinca kar...
  4. Icf fırın çalışmıyor

    Sigorta atmiyor sadece k.a.r atiyor. Multumetre ile olcunce düsük deger verip bibliyor. Dogrumudur. Birde alt resistans monteli degil saga sola hafif oynuyor. Sorun teskil edermi?
  5. Icf fırın çalışmıyor

    Simdide baska sorun cikti. Firin isindiktan sonra yaklasik 10 dakka sonra kacik akim rolesini attiriyor. Sorunu bulamadim. Denediklerim. Farkli priz le denedim. 3lu prizi degistirip denedim. 3lu prizsiz de denedim. Resistanslar saglam gozukiyor sonucta isitiyor.
  6. Icf fırın çalışmıyor

    Aynisi evet. Dmm ile test edince buldum. ilk bastaki demir erimis içe dogru cöküp ucu kalkmış, temazsızlık yapiyordu. Temizleyip bükünce düzeldi.
  7. Icf fırın çalışmıyor

    Bendede icf firin var, en son salter attirmisti 2 hafta once. Ondan sonra bir kac kere calisti, bir sorun yoktu. Bugun tamamen gitti. Isik yanmiyor ve isitma da yapmiyor bir tek fan calistiriyor. Kontrol edince buraya yazarim.
  8. 10mH ile 15mH arasında inductor nerden bulabilirim?

    Cok tesekkurler.Yurtdisindan almayi dusunuyordum ya da kendim saracantim. Bobinler elime gecti.
  9. 10mH ile 15mH arasında inductor nerden bulabilirim?

    Arkadaşlar projem için gerekli bobin yok bulamıyorum.Tüm elektronikcilere sordum yok. Direnc.nette bobin var ama mikro henri seviyesinde bana mH seviyesinde bobin lazım yardımlarınızı bekliyorum.
  10. Ev için 3 fazlı sigorta hesabı nasıl yapılır?

    Benim şofbenim de 2inci kademede çalışırken yani 4000w yandı sigorta ise 16A bir sigorta şofbenin kendi kutusundan çıkan.Şofben neredeyse alev alacak soorta atmıyor ayrıca şofbenin kendi kutusunda 7 emniyetli yıllarca güvenle kullanabileceginiz yazıyor :). Aletin içini aştım kaploların pilastik...
Geri
Üst