Byzee kullanıcısının son içeriği

  1. Entes dtr10 zaman rölesi ayar sorunu

    Dtr-10'u 3 haftadır sorunsuz kullandım ama bugün çalışmadığını farkettim. Manuel moda aldığımda elle kapatıp açabiliyorum ama auto modda çekme işlemi yapmıyor, sorun ne olabilir sizce?
  2. Samsung wf0700nce kapanma sorunu

    Arkadaşlar aynı sorun benim samsung çamaşır makinemde de oldu. Bir kaç dk çalışıyor, fişi çekip 30sn sonra tekrar taktığımda çalışıyor, tekrar kapanıyor. Nasıl bir yol izlemem gerekir? Kartı söktüm, kondansatör ve direncin olduğu yerde kararma var. Bulunduğum yerdeki voltaj düzensizliğinden...
  3. Klavye tuş yolu tamiri mümkün mü?

    Hayırlısı olsun, sorun değil. Yazdım kenara hocam, bir dahaki sefere artık. :)
  4. Klavye tuş yolu tamiri mümkün mü?

    Evet dediğin gibi lehim tutmadı, bir de çok ince bir havya ile denenebilir belki. Teşekkürler.
  5. Klavye tuş yolu tamiri mümkün mü?

    Tamamdır, çok sağol.
  6. Klavye tuş yolu tamiri mümkün mü?

    Selamunaleykum, arkadaşlar resimde belirttiğim klavyenin alt yön tuşu yolunda bir sorun var, yanmış gibi görünüyor. Wd40 la sildim ama düzelmedi. Avometre ile baktım çizdiğim kısımda iletkenlik yok, bunu nasıl onarabilirim?
  7. Linea araç anteni

    Hocam dediğin gibi şase sanırım. Şimdi ben anteni montajını yaparken bu kabloyu boşta bırakmıştım. Bugün araç teybinin arkasına AUX kablosu bağladım telefondan ses aldığımda seste parazit var acaba bu şase kablosu ile mi alakası var
  8. Termal Sigorta hakkında...

    Eyvallah, termal sigorta Bi-metal ile beraber bulunuyormuş.
  9. Termal Sigorta hakkında...

    Termal sigorta nerede? Yokmu yardımcı olacak arkadaş, dolabı açtım şimdi.
  10. Termal Sigorta hakkında...

    Henüz dolabı sökemedim, termal sigortanın kablo ucu, ısıtıcıların bağlı olduğu soketlere mi gidiyor?
  11. Linea araç anteni

    Bilemedim
  12. Linea araç anteni

    Arkadaşlar aracın tavanında anten yuvasından anten kablosunu yanından kırmızı bir kablo geliyor. Eski yuvayı söktüğümde de kırmızının ucu boştaydı, bu şekilde bir yere takılmıyormu diye merak ettim?
  13. Termal Sigorta hakkında...

    Tamam bakıcam sağolasın
  14. Termal Sigorta hakkında...

    Beko 9431nf buzdolabında bu sigorta nerede bulunur, evapın çevresinde bulamadım. Termostatı ölçtüm çalıştı, ısıtıcalarda ise sadece alt bölümde olanında sorun var, avapın üstündeki ve ara bölmede olanlar çalışıyor. Sorun termostatla olablir mi? Eğer öyleyse nerede bulunur varmı bilen bir arkadaş?
  15. Elth bimetal özellikleri ve testi

    Sağolsasın, ohm değeri 130 du. Sorunun timer danmı olduğunu anlamak için yukardaki yönteme benzer evapın üzerindeki ısıtıcıya bir kablo vererek dışarıya aldım ve bir adaptörle ufak motor bağladım, kompresör duruyor fakat taktığım minik motor çalışmıyor. Bu durumda timer bozuk diyebilirmiyiz?
Geri
Üst