BlackSea6161 kullanıcısının son içeriği

  1. Dış aydınlatma

    Kensal019 ne gibi hata yapıyorsun. Bağlantısı açık bir şekilde verilmiş. Anlamadigin konu nedir?
  2. 3 faz tek faz ile ilgili soru

    Ana panodan geliyor diyorsun. Ana panoya baktın mı? Bir ev için 6lik kalbo yetmediği için diğer kablolarada aynı fazı vermiştir. Eğer eve gelen kablo ttr kabloysa 6lik kablo yeterli olmaz.
  3. Asenkron motor arızası hk

    Yüksek ampere maruz kalan motordan fazla hayır beklenmez. Bobini kavrulmustur. C.berkan arkadaşımızın dediği gibi motor sökülüp genel bakımı yapılmalı.
  4. Sarj kontrol devresi

    7812 ile akü arasına bir diyot koyulması daha doğru olur. Akü gerilimi 7812 ye zarar vermemesi icin
  5. Asenkron motor arızası hk

    Merhaba Öncelikle 380voltu kontrol edin. 380v da anormallik olup olmadığına bakın. Eğer sorun yok ise motorunuz kavrulmustur. Bende bir elektrikçi olarak bobinajciliga merak saldım ve motor sarimina başladım. Başıma daha önce bu tarz problem geldi ve 70 80A çektiğini gördüm. Ölçü aletinin ohm...
  6. Elektirik prizine direkt kablo bağlama

    Üçlü piriz kablonu kaliteli al. Baglantinida güzel yaptıktan sonra her hangi bir problem olmaz. Bağlantıda klemens kullan
  7. FREKANS Nasıl Arttırılır?

    Merhaba arkadaşlar 25Kw'lık bir indüksiyon ısıl işlem makinesi yapmak istiyorum ve bu makineye ayarlanabilir alçak/yüksek frekans gerektiği için nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bu konuda tecrübe sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Kullandığım trafo 380v 25kw lik kaynak makinesi trafosudur.

Yeni mesajlar

Geri
Üst