ayyildizim kullanıcısının son içeriği

  1. Bu teçhizat nedir yüksek gerilimciler hadi bakalım?

    Arkadaşlar bizim şalt sahalarının birinde böyle bir teçhizat var, eski birşey yıllardır duruyor kullanılmadan bunun ne olduğunu bilen varmı bakalım. yorumlarınız
  2. Kompanzasyon hakkında bir soru

    Arkadaşlar kafama bir şey takıldı. bu kompanzasyon olan sistemlerde ana giriş şalterini bulurken akım değeri hesabında cosfi 2 yimi kullanacağız yoksa cosfi 1 olan genelde 0,7-0,8 mi kullanacağız. Saygılar.
  3. Kaçak Akım Koruma Rölesiyle İlgili Bir Soru

    peki arkadaşlar yine faz olmasın ama nötr ve toprak kısadevre olsun o zaman atar mı? görüşlerinizi bekliyorum saygılar.
  4. Kaçak Akım Koruma Rölesiyle İlgili Bir Soru

    Arkadaşlar şöyle bir soru sormak istiyorum şekildeki gibi bir sistemde fazı iptal edersem kaçak akım atarmı sizce.. bir arkadaşla iddaya girdik sizce durum ne olur. yani kaçak akımın fazını iptal edersem atarmı atmazmı. Saygılar.
  5. Siz Olsanız Hangi Kablo Kesitlerini Seçersiniz

    Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için, Sayın Yöneticininde dediği gibi mekanik zorlanmalar ve kalkış akımının yüksek olacağını düşünerek ve T1 panosundanda mekanik güçlerin beslenmesi gerektiğinden 1:70 2:25 3:6 kesitlerini seçiyorum. bilmem doğrumu yapıyorum. saygılar.
  6. Siz Olsanız Hangi Kablo Kesitlerini Seçersiniz

    hat akımına göre yaptığım zaman sayın ateşoğlunun yaptığı gibi birşey çıkıyor. ama hesaba gerilim düşümünü kattığım zaman ve sınırı 1,5 aldığım zaman 1:120 2:70 3:10 gibi bir kesit çıkıyor. Sizce bu doğru mu? Saygılar.
  7. Siz Olsanız Hangi Kablo Kesitlerini Seçersiniz

    Arkadaşlar böyle bir durumda 1,2 ve 3 nolu kabloların kesitlerini siz ne seçersiniz. Saygılar.
Geri
Üst