aspci kullanıcısının son içeriği

  1. Anten Teorisi için matematik yardım

    Zor bir soru olmuş; hele Türkçe kaynak bulmak daha da zor. EM Teori ve dalga teorisi için Prof. Dr. Osman Çerezci'nin kitabı var, ona bakabilirsin. Maxwell de onların içinde anlatılıyor. Anten için ise Antenler ve Yayılmalar(Propagasyon) adında kitap var. En az 2-3 senelik yoğun bir teorik...
  2. Uzak Mesafe Bilgi Aktarımı

    RF modemler bu konuda çözüm olabilir, tabi analizi iyi yapılmış ve kazancı yüksek bir anten ile. Yayılım parametreleri çok önemli.
  3. GSM Modülü Yardım

    manin_loop; Hayır, gümrükle ilgili bilgisi yoksa, yüksek adetli alımlarda yurtdışı uğraştırabilir diye dedim. Numune olarak alsın denesin, kullanmaya karar verirse ona göre pazarlığını gümrüğünü vs ayarlar; yurtiçi mi yurtdışı mı karar verir.
  4. GSM Modülü Yardım

    @tekin126, O zaman gsm modülleri yurtdışından numune olarak, az sayıda alırsınız; ucuza test etme şansınız olur. Genelde yurtdışından alıp test ettikten sonra çoklu alımları yurtiçinden yaparsınız.
  5. KK Çöplük

    Teşekkürler.
  6. KK Çöplük

    Merhabalar, Yeni mesajlara tıklandığında, KK Çöplüğüne atılıp kilitlenen mesajlar da çıkıyor, bunların yeni mesajlar bölümünde çıkmasına gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü gereğinden fazla kalabalık gözüküyor. vBulletin'de bu işlemler için exclude metodu var...
  7. Bulanık Mantık (Fuzzy Logic) Nedir?

    Bulanık mantık, yapay zekanın bir alt dalı.
  8. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Alan Seçimi?

    Hangi üniversite @apolloturk. Bu konuda kulis yapman gerekirdi arkadaş çevrende.
  9. DSP yardım...

    Other TMS320™ DSPs - TMS320C5X DSPs - TMS320C50 - TI.com Buradaki dökümanları inceleyin.
  10. Usb PIC Programlayıcı (Pıckıt2)+ Proteus Dosyaları + Fotolar

    AUX, eeprom programlamak için.
  11. dijital filtre design

    O kitap bizim ders kitabımız, içinde de çok güzel örnekler var. Ben Matlab'ı filtre katsayılarını bulman ve embedded Matlab blok yaparsan mikrodenetleyiciye direkt olarak gömebileceğin için söyledim.
  12. dijital filtre design

    Matlab kullandınız mı hiç?
  13. Soru: "Algılayıcıların kablosuz gerçekleştirilmesi..."

    Rf modüller ile, bu sistemlerden istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz rf modül veya rf modemleri araştırarak bir inceleyin.
  14. Mühendislik Yeterlilik

    Mühendislik illa sargı sarmak değil, sararsa el yatkınlığı olur, bu da kötü değil fakat kaç kere sarılması gerektiğini hesaplamaktır mühendislik. Ayrıca mühendisliğin amacı ar-ge'dir. Yukarıda da açıklanmış zaten bunlar. Her nedense bu mühendis-tekniker çatışması hep olur, stajda da...
Geri
Üst