Alpertun kullanıcısının son içeriği

  1. Paradox'da SLEEP tuşunu nasıl programlarım?

    Üstad o eski konu.En son ben hortlatmıştım. Stay veya Sleep tuşuna istediğim zonları atayamadım.
  2. Yardım! Alarm'da Stay (evde) ve Sleep (uyku) modu bölüm ayarlamak.

    Yerli kaynakların hepsine baktım,yok yok yok.Yabancı kaynaklarda zone programlama noktasında 4-5-6-7 nolu tuşlarla alakalı olduğu yazıyor ama denedim olmadı.
  3. Yardım! Alarm'da Stay (evde) ve Sleep (uyku) modu bölüm ayarlamak.

    Konu güncel. Şimdilik geceleri Bypass ile iç zonları kapatıp alarmı devreye alıyorum. Aksi halde Stay ve sleep ile bütün zonlar aktif durumda oluyor.
  4. Paradox'da SLEEP tuşunu nasıl programlarım?

    Stay modu için proglamlamayı nasıl yapabiliriz. STAY aktif ettiğimde arm devrede gibi bütün zonlar pırlar aktif oluyor. Kılavuzlarda yazan gibi STAY+kullanıcı kodu+ STAY yapamıyorum çünkü kodu girdiğim anda stay yanıp sönüp devreye giriyor.
  5. Zone bypass işlemini tek tuşla nasıl yapabilirim?

    Sorunu çözebilidiniz mi? Stay-Stayd-Sleep hiçbirisi anlamı gibi çalışmıyor. Haftalardır çözemedim. Bende bypass ile kullanıyorum. Stay ve Sleep devreye alınınca Arm gibi bütün zonlar aktif çalışıyor.
  6. Yardım! Alarm'da Stay (evde) ve Sleep (uyku) modu bölüm ayarlamak.

    Günlerdir neredeyse keypad yanında yatıp kalkıyorum. Denemediğim kombinasyon,incelemediğim kaynak kalmadı. Birisi yardım etse müthiş sevineceğim. Sistem kurdum ama geceleri kullanamıyorum. :(
  7. Yardım! Alarm'da Stay (evde) ve Sleep (uyku) modu bölüm ayarlamak.

    Kılavuzlarda STAY>Kullanıcı kodu> vs. diyor. Ama kulanıcı kodu girildiği anda sistem STAY pozisyonuna devreye girme aşamasına geçiyor ve başka tuş işlemiyor. STAY kurmada ise bütün zonlar yine açık yani ARM pozisyonunda. Zone'lardan bazılarını KISIM 2 'ye atıyorum. STAY Kurmada evet o zonlar...
  8. Yardım! Alarm'da Stay (evde) ve Sleep (uyku) modu bölüm ayarlamak.

    Sp-4000 paradoxta Stay ve Sleep modu için bölge ayarlayamadım,nette kesin bilgide bulamıyorum. Normalinde stay ve sleep tuşuna basılı tutup moda geçse bile bütün pırlar kapı manyetikler yine aktif kalıyor. Bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
  9. Zon çoklamayı nasıl yapabiliriz

    Bir konuda bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var. Konu şu ki; 2 pır 1 kapı manyetiği 1 duman dedektörü ile 4 zon doldu. Pır'ların zamanlamaları farklı olduğu için aynı zonu kullanamıyorum. Dış siren'in Tamper bağlantısını nasıl yapabilirim.
  10. Paradox SP-4000 Panele 2 Adet MGR-2100 Duman Dedektörü Bağlantısı Nasıl Yapılır?

    Sirenin tamper çıkışlarını hangi dedektörle nasıl baglayabiliriz. Yani sizdeki sistemin aynısı var bende. 2 pır 1 duman 1 kapı manyetiği 2 pır'ın zamanlamaları farklı olduğu için birbirine bağlayamıyorum. Sirenden gelen tamper'a zone kalmadı :(
  11. DUMAN Dedektöründe Direnç Takılırmı?

    Çok teşekkürler. Mgr2100. Tamam direnç gerekmez diyorsunuz.Bu şekilde bağlantı yapıp 24 saat hırsızlık programlası yapacağım. Sonuçla alakalı yazarım.
  12. DUMAN Dedektöründe Direnç Takılırmı?

    Paradox Sp4000 alarm sistemine meşhur mavigard 2100 Duman Dedektörünü takarken Direnç bağlamaya gerek var mı? Bağlamazsak sistemim çalışmasını etkilermi? Çok teşekkürler.
  13. Paradox SP-4000 Panele 2 Adet MGR-2100 Duman Dedektörü Bağlantısı Nasıl Yapılır?

    Salim usta Bu panel ve bu dedektör için direnç takmaya gerek varmı? Programlamayı 24 saat hırsızlık olarak ayarlayınca o zone sabit yanık kalıyor değil mi?
  14. duman dedektörü

    Resimde artı + arasına takmış sanırım. Hangisi doğru olanı ve direncin anlamı nedir? Takmak gerekirmi.
  15. duman dedektörü

    Arkadaşlar direnç takmaya gerek var mı? Bazı kaynaklarda takılı bazılarında direkt bağlı gösteriyor. Paradox sp4000 sisteme direkt bağladım. Dumanı verdim alarm çaldı... Şifre girip susturdum... Alarm enerji kesip verince sistemi kurmadan alarm çalmaya başlıyor... Halbuki duman tehditi de...
Geri
Üst