alisami83 kullanıcısının son içeriği

  1. IRFB4310 Mofset Solar Şarj cihazı

    peki 4 seti mi değiştireyim arızalıları mi degiştireyim
  2. IRFB4310 Mofset Solar Şarj cihazı

    ürünlerin hepsi aynımı peki? alırken neye dikkat etmeliyim? sadece IRFB4310 olması yeterli mi. diğer sayılar onemli değil mi?
  3. IRFB4310 Mofset Solar Şarj cihazı

    Merhaba arkadaşlar, Steca şarj cihazımın mofsetleri patladı. üzerinde IRFB4310 IOR P110d Y5L1 ve Z1V9 olarak iki çeşit var. Ben internetten alıp kendim yapmaya calışacağım. bikaçtane örnek buldum bunlar aynımıdır? Ben sizler kadar anlamıyorm ama değişim yapacak kadar bilgim var. Hangisini...
  4. Akvaryum için şarjlı inverter

    Merhabalar, ŞArjlı inverterim geldi. Sorun yok çalışıyor. 14 ah lik bir akü taktım. 3 saat çalışması var. tüm gerekli cihazları taktım. modem kamera, hava motoru devirdaim motoru.
  5. Akvaryum için şarjlı inverter

    bilgilendirme için teşekkür ederim. bilgilendirmeniz hiçbir işe yaramadı.
  6. Akvaryum için şarjlı inverter

    arkadaşlar anıyorum ekstra çözümler sunmaya çalışıyorsunuz ancak srmak istediğim konunun özünden sapmak istemiyorum. zira sorumun cevabını alabilirsem bu urunu satın alacağım.
  7. Akvaryum için şarjlı inverter

    Merhaba Arkadaşlar, Evde 1 tane 250 lt lik akvaryum var. içinde yadigar balıklarım var. 4 5 senedir bakıyorum. ancak bazen elektrik kesiliyor ve 1 kaç tanesini kaybediyorum. Buna engel olabilmek adına 1 tane şarjlı inverter almayı düşündüm ve aliexpress te aşağıdaki inverteri buldum. ancak bu...
Geri
Üst