akrepkral51 kullanıcısının son içeriği

  1. TOPRAKLAMA SIFIRLAMA YARDIM

    dediğiniz doğruda boatlar arası bağlantı yok topraklama mutfaktan girmiş.diğer odalara dağıtılmıyor sıfırlama yapmak zorundayım eğer kopma fln olursa değiştiririm sadece 1 prizde sıfırlama olacak.
  2. TOPRAKLAMA SIFIRLAMA YARDIM

    peki sıfırlamanın zararı nedir?
  3. TOPRAKLAMA SIFIRLAMA YARDIM

    mutfağın boatında toprak var ama diğer odalarla bağlantısı yok...mecbur sıfırlama yapacam.
  4. TOPRAKLAMA SIFIRLAMA YARDIM

    [ı]arkadaşlar evimde toprak hattı yok..mutfakta var...ve benim pc de güç kaynağı var topraklı prizde çalışması gerekiyor...güç kaynağına yüksek gelen enerjiyi toprağa göndermesi gerekiyormuş..topraklama olmadığı için sıfırlama yap dediler...sıfırlamada aynı işi görürmü....(zararlarını araştırdım...
  5. KLİMA ZAMAN AYARI ÇÖZEMİYORUM .

    şunu mu demek istiyorsun timer on da 0.5 i ayarlarsam 5 dk sonra başlar timer off da 1.0 ı ayarlarsam 1 saat çalışır böylemi.
  6. KLİMA ZAMAN AYARI ÇÖZEMİYORUM .

    ARKADAŞLAR BENDE DENKİ MARKA BİR KLİMA VAR GECE BEN KLİMAYI BELLİ SÜRE ÇALIŞIP KAPANMASINI İSTİYORUM AMA KUMANDA CİNS BİŞE SAAT FALAN YOK...TİMER ON \OFF VAR TİMER ON A BASTIĞIMDA 0.0 BİDAHA BASIYORUM 0.5 1.0 1.5 2.0 2.5 3.0 3.5 ....12 13 14 15... 24 E KADAR DEĞİŞEN SAYILAR ÇIKIYOR..TİMER...
  7. Evimdeki prize topraklama çekmek istiyorum. Ne yapmalıyım.

    peki ben şöyle birşey duydum.prizdeki toprak çıkışından kısa kablo ile boattaki duvara çivi ile çak idare eder diyorlar...sizce doğrumu.
  8. Evimdeki prize topraklama çekmek istiyorum. Ne yapmalıyım.

    tmm ana boatta topraklamayı buldum şimdi ana boattan diğer odalara kablo çekmem gerekiyor...maşallah ana boatta 7-8 tane yere kablo gidiyor işim zor heralde...bilgisayarın bulunduğu odanın boatına hangisinin gittiğini bulmam lazım.:eek:
  9. Evimdeki prize topraklama çekmek istiyorum. Ne yapmalıyım.

    peki avometremi öten kısmına getirsem...1 probu mutfaktaki prizin topraklamasına bağlasam 1 probuda ana boattaki kablolara değdirerek aradaki iletimden yola çıkarak ana boattaki topraklamayı bulabilirmiyim.. :eek:
  10. Evimdeki prize topraklama çekmek istiyorum. Ne yapmalıyım.

    arkadaşlar evime güç kaynağı aldım.güç kaynağıda topraklı prizde çalışması gerekiyor.topraklı prizde mutfakta 2 prizde var.mutfaktan odaya uzatma kablo çekmek istemedim odadaki prize topraklama çekmek istiyorum.ama evdeki kabloların rengi karma karışık bi yerde mavi bi yerde kırmızı...haa bide...
Geri
Üst