a_ydın kullanıcısının son içeriği

  1. Proses kayıt cihazı bilgi ve tavsiye

    Bu tür cihazların daha çok ısı kontrollerinde, fırınlarda kullanıldığını biliyorum.Kağıtlı ve kağıtsız kayıt cihazları var. Bu konu başlığı altında fırın ve ısı kontrolleriyle alakalı birçok konu gördüğüm için konuyu burada açmıştım. Ordel, Elimko gibi markalarda ürünler boldum inceliyorum.
  2. Proses kayıt cihazı bilgi ve tavsiye

    Bir makinada kalite sorunlarını denetlemek için aynı anda; Güç, Hız ve Sıcaklık verilerini gösterip kaydedebilecek, Makinanın 0-10V ve 4-20mA analog çıkış sinyalerini bağlayabileceğim en az 6 girişli bir proses kayıt cihazına ihtiyacım var. Varsa tavsiyeleriniz lütfen..
  3. cos fi 0.92.. düzeltirsem?

    Patronun bu işi yaptırmaması, hesap sorması gibi bir durum yok.. Üretime yeni makinalar katıldı ve kompanzasyon yetersiz kaldı. Aksine işyerimde bir ödüllendirme sistemi var. Ben bu yapacağım ve yaptığım işi allayıp pullayıp, bir proje sunumu haline getirip ödül alacağım.
  4. cos fi 0.92.. düzeltirsem?

    Manual ilave ile sorunu geçici olarak çözdüm zaten. Kompanzasyon panosunu yenileyeceğim. Bu işi proje yapıp faydasını rakamsal olarakta anlatmam gerekli. Sorum şu; Diyelimki elektrik kurumu hiç ceza uygulamıyor ve 0.92' de çalışmnaya devam ettim. Normalde ödediğim elektrik faturasını...
  5. cos fi 0.92.. düzeltirsem?

    Merhabalar, Fabrikanın trafosu 1250kva, mevcut şu anki durumda faz başına 1250A akım çekiyor. Mevcut güç kompanzasyonu yetersiz ve cos fi değeri 0.92 Ben kompanzasyona ilaveler yapıp cos fiyi , 1 yaparsam kazanımlarım ne olur? Elektrik faturası daha mı az gelir? mesela 24 saatte kaç TL. kazanmış...

Yeni mesajlar

Geri
Üst