16yasin43 kullanıcısının son içeriği

  1. Uğur derin dondurucu termostat

    Teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi 2 kondansörü değiştirdim. Sorunum çözüldü. Röleyi değiştirmeye gerek kalmadı.
  2. Uğur derin dondurucu termostat

    Multimetrem var.
  3. Uğur derin dondurucu termostat

    Bilmiyordum kusura bakmayın.
  4. Uğur derin dondurucu termostat

    Belki yardımcı olunursa diye buraya yazmıştım. Ufak tefek bilgim var. Röle değişimi tel başına işi çözer mi acaba?
  5. Uğur derin dondurucu termostat

    Bu ses çıkmaya başladı. Ölçüm vs. Yapamadım daha ama bu ses röle den gibi geliyor. Başkada kondansatör ve dirençler var. Daha önce başına gelen var mı.?tahminim gibi röle midir?
  6. Azur ütü

    Teşekkür ederim. Başarılı ütümüz çalıştı. Led ışık eklemek istesem 1 ile 4e bağlantı yapıp araya direnç mi koymam gerekir.
  7. Azur ütü

    Abilerim merhabalar, ürünün elektronik devresi arızalanmış. Babamda ne var ne yok sökmüş kesmiş. Acaba direkt gelen topraklama nötr ve fazı bağlayarak ütüyü kara düzen çalıştırabilir miyiz? Eğer olursa neyi nereye bağlamalıyım. Bilgilerinize ihtiyacım var. Sarı yeşil topraklama onu 3 numaraya...
  8. Saç kurutma makinesi

    Cevabınız için teşekkür ederim. Kısa devre modunda test etmiştim. Belki becerememişimdir. Çok tecrübeli değilim tabiki. Şimdi bu resimde nereleri birleştirsem anahtarı aradan çıkarıp test etmiş olurum. Çok karışık geliyor.
  9. Saç kurutma makinesi

    Merhabalar, saç kurutma makinesinin motoru her konumda sanki 1. Kademedeymiş gibi az üflüyor. Anahtarı kontrol ettim. Sıkıntı yok. Motoru normal 12v ile test ettim. Canavar gibi çalışıyor. Motora bağlı olan 1n 4007 diyot ları söküp test ettim onlarda sağlam. Sıkıntı ne olabilir bilgilerinize...
  10. Audio diafon sistemleri arıza notları

    Herkese iyi çalışmalar . Büfemizde takılı olan diyafonlar gayet sesler iyi geliyor gidiyor. Lakin arada sırada ama sıklıkla seslerde bir cızırtı meydana geliyor duyulamayacak kadar. Diyafondan dedik ama diyafonun biirini değiştirdik oda arada cızırtı yapıyor. Sıkıntımız ne olabilir.

Yeni mesajlar

Geri
Üst