Yurt dışı otel şantiyesinde çalıştırılmak üzere işçi alımı

Ben verdim bilgilerimi. Sirkete gittim gorustum. Sozlesme verdiler avukata verdim inceledi 1 2 maddede sikinti var dedi firma ile gorustu tamam sorun yok dedi. Imzaladim evraklari verdim. 2400 dolar yatirdilar. Aksilik olmazsa aybasinda ilk kafile ile gidiyorum. Hayirli olur insallah. Ama haklisim bir suru yere basvurdum. 500 dolar masraf odeyecen yok su kadar teminat odeyecen diye cok kazik yedim. Bu firmada simdilik sikinti yok. Telefon aldirdilar sifir hat ve hscb hesap actirdilar konsolosluga onaylatin verdiler. Tum bunlarin belgesini verdiler. Sen simdi boyle yazinca bende bi suphe duydum. En iyisi yarin avukata gidip tekrar sorayim.
Ukrayna'da öyle bir iş ve ücret yok.
 
Özelden yazdım bu arkadaşa ben gittim dedi devamı gelmedi . Böbrekleri kaptırdı heralde
benim de ilk aklıma gelen böbrek avı oldu :) hatta birkaç kişiyi de caydırdım bu ilandan. sonuçta ismi cismi belli olmayan bir firma. ama wolflane nickli arkadaşta her şey yolunda diyor çözemedim şimdi. inşallah o da gidip böbreği kaptırmamıştır. :)
 
Böbrekler çalışır vaziyette, ilik doku sağlam, aileden kronik bir rahatsızlık yoksa, bize başvurun deselerdi daha iyiydi.

Umarım İlan gerçektir ve giden arkadaş memnundur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,146
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst