Youtube yasağı kalktı!

elektronikmuh

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
13 Ocak 2007
Mesajlar
2,240
Puanları
1,866
Yaş
47
youtube_logo-n-b.jpg


Dünyanın en popüler video paylaşım sitesi olan YouTube ülkemizde uzun bir süredir yasaklı. Ulu Önder M. Kemal Atatürk aleyhine yayınlanan içeriklerin ardından faturayı YouTube’a kesen Ulaştırma Bakanlığı, tüm Türk internet kullanıcılarının DNS ayarlarını değiştirmeyi öğrenmelerini sağladı.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ilköğretim ve liseler arası; kompozisyon, şiir, resim ve fotoğraf dallarında düzenlenen Denizin Sesi yarışmasının ödül töreninde YouTube yasağıyla ilgili konuştu.

Yıldırım aykırı görülen içeriklerin kaldırıldığını ve artık YouTube’un açılabileceğini belirtti. Tüm yaptırımların kanun çerçevesinde uygulandığına değinen Yıldırım: ” Nihayet bu paylaşım sitesinin yöneticileri de bu yönde hareket etmeye karar verdiler. Hukukun izlenmesinden başka hiçbir yolun geçerli olmadığını gördüler zannediyorum. Bundan sonraki aşama, yargı kararı yerine getirildiğine göre, mahkemeye müracaat edip tamamen bu filtrelemenin ortadan kaldırılması aşamasıdır. Gördüğünüz gibi herkes yasalara uyunca hiçbir sorun çıkmıyor.” dedi.

Kaynak:scroll
 
Yasak sadece 3 gün sürdü :)

Hayırlısı neyse o olsun. Ne diyelim..
 
Demek Internet çağını kavrayabilen birileri yönetici olana kadar yasak varmis gibi yapilacak; herkes yine bildigi yontemle Youtube'u izlemeye devam edecek.
 
ben yasak gibi görmüyodum ki az pcden anlayan çözüyo meseleyi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,350
Mesajlar
916,916
Kullanıcılar
450,202
Son üye
fredyss1

Yeni konular

Geri
Üst