YouTube dan para kazanmak

crykoray

Üye
Katılım
31 May 2010
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
35
hbr_5351_d.jpg


YouTube da milyonlarca izleyiciye ulaşıp nakit olarak ise havasını alan kullanıcılara reklam payı teklifi geliyor.
İzleyicilerin dikkatini çekip dünya çapında ünlü olan YouTube videolarının sahiplerine para kazanmanın yolu açılıyor. Şirketin dün (25 Ağustos 2009) açıkladığı bir projeye göre, çok sayıda kişinin izlediği videolar, sayfada göserilen reklamlardan pay alabilecek.

Ayrıntıları tam olarak belli değilse de, YouTube Ürün Müdürü Shenaz Zack in söylediğine göre yüksek izlenme rakamlarına ulaşan videoların sahiplerine gönderilecek bir e-posta, kendilerine küçük çapta bir ortaklık teklif edecek. Bu teklifi kabul eden kullanıcı ise sadece o video için henüz belirtilmeyen bir oranla reklam gelirine ortak olacak.

Şimdilik sadece Amerika için geçerli olan uygulama, YouTube un reklam geliri açısından dünyanın geri kalanına da muhtaç olduğu düşünülürse çok geçmeden uluslararası bir projeye dönüşse gerek. Türkiye olarak YouTube u engelliyor olduğumuzdan bu projenin bize pek bir faydası yok tabii. Başbakanımız bunun da etrafından dolaşmanın bir yolunu gösterirse o ayrı.
 
türkiye de zor olursa site video kaynar 1 videoyu 100 kişi ekler..
 
hem video izlenme oranı hem de kanalın subscriber sayısına bağlı olarak yapılan bir uygulama. Zaten çoğu videonun altında da video sahibinin lütfen beni izleyin yazdığını görebilirsiniz.
 
Tabi bunun için çabalayacak olan kullanıcılar da kazanacak youtube sahipleride.
 
Bu sistem şu an Türkiye de geçerli değil.
 
katılıyorum...bizim memleketmizde yıllar sürer o kadar paralara ulaşmak....
 
Kendi vatandaşlarına verirler bize yoktur.
 
paylaşım için sağol
 
youtube 'da adsense kullanımı aktif. Türkiye hariç
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,864
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst