vistada ofis programlarını açamıyorum

mustafaöz

Üye
Katılım
10 Şub 2008
Mesajlar
74
Puanları
1
merhaba arkadaşalar. benim bir sıkıntım var. bilgisayarım acer aspire 5720. (laptop) yaklaşık 1 buçuk senedir kullanıyorum. fakat aldığım günden beri ofis programlarını kullanamıyorum. (word. excel ) bu programları açtığımda benden 25 karakterden oluşan kurulum şifresi istiyor. bilgisayar orjinal lisanslıydı. aldığımda cd siz kurulum yaptım. bilgisayarın altında bir etikette 25 karakter bir kod var bunu girdim kabul etmedi. ne yapmalıyım. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden herkeze teşekkür ediyorum. selametle.
 
Almış olduğunuz bilgisayarınızın sadece işletim sistemi lisanslı olarak gelir. Ancak almış olduğunuz bilgisayar üzerine tanıtım amaçlı bir çok yazılım kurulur bunlar antivirüs yazılımları ve ofis programları gibidir. Belirli bir süre içerisinde sizden istediği lisans numaralarını girmez iseniz kullanmak istediğiniz ve bilgisayar ile gelen programlar çalışmaz hale gelirler. Bunları tekrar çalıştırabilmek içinde doğru lisans koduna ihtiyacınız olacaktır. Bilgisayarı aldığınız firmaya başvurmanız gerekebilir.
 
Belirli bir süre içerisinde sizden istediği lisans numaralarını girmez iseniz kullanmak istediğiniz ve bilgisayar ile gelen programlar çalışmaz hale gelirler.


öncelikle ilgi ve cavabınız için teşekkür ederim. PC yi ilk aldığım günler altında 25 karakter halinde product key var. ben onu defalarca denedim, ama hatalı kod yanıtını aldım. zaten o zamanlar ofis pek lazım olmuyordu pes ettim. ama bu günlerde çok lazım. na yacağımı bilimiyorum. Pc yi aldığım büyük firmanın adını burda açıklamak istemiyorum bana hiç yardıncı olmuyorlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,240
Mesajlar
916,098
Kullanıcılar
450,048
Son üye
guney oral

Yeni konular

Geri
Üst