Uzaktan kumandalı kayar kapı kumanda problemi

celikbilek

Üye
Merhaba ustalarım,
Hergün kullandığım Bahçe kapısı uzaktan kumandası kapıyı açmıyor. Diğeri açıyordu, sonra 2 sini de açtım pillerini değiştirdim, şimdi 2 side açmıyor hiç çalışmıyorlar. Adeta küstüler. Bugün de pazar, hep pilciler hem kumandacılar kapalı. Pilde sorun olduğunu düşünmüyorum. Birbiri ile değiştirmeden önce en azında biri çalışıyordu.
Sorun ne olabilir ki?

Ekli dosyalar

• IMG-20250420-WA0002.webp
    IMG-20250420-WA0002.webp
    74.7 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba ustalarım,
Hergün kullandığım Bahçe kapısı uzaktan kumandası kapıyı açmıyor. Diğeri açıyordu, sonra 2 sini de açtım pillerini değiştirdim, şimdi 2 side açmıyor hiç çalışmıyorlar. Adeta küstüler. Bugün de pazar, hep pilciler hem kumandacılar kapalı. Pilde sorun olduğunu düşünmüyorum. Birbiri ile değiştirmeden önce en azında biri çalışıyordu.
Sorun ne olabilir ki?
Kapıyı kumanda eden üniteye ait beslemr sigortasını kontrol edin. Ünitede enerji olduğundan emin olun. Buradan ancak bu kadar yardım edebiliriz.

Kapıyı kumanda eden üniteye ait beslemr sigortasını kontrol edin. Ünitede enerji olduğundan emin olun. Buradan ancak bu kadar yardım edebiliriz.
Site kapısı, kapıda problem yok, başkalarının kumandası açıp kapatıyor.
Acaba kumandadan pili çıkarınca kumanda sıfırlanıyor fln mı?

İlginç şimdi tekrar denedim, biri bi kere çalıştırdı, diğeri normal çalışıyor, pilleri ıslak bez ile silmiştim. Acaba?
Neyse.

Forum istatistikleri

Konular
131,120
Kullanıcılar
454,868
Son üye
Toplagel

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri