Ultrasonik Sensör Seçimi (Bilimsel Proje İçin)

kafam öyle işlere pek basmaz ama lazer metre türevini denesen diyorum , bir de bana uzun zamandan beri ilk defa "beyefendi" sıfatını kullandığınız için teşekkür ederim. malum sanayide sıfatlar çok farklıdır. lazer sensör değil lazer metre. buradaki sorunda eğer başarılı olursa sanırım hız faktörü olacaktır

Öncelikle mesajınıza geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Yoğun bir hafta geçiriyorum ondan dolayı dönüş yapamadım. Teşekkürünüz için ben teşekkür ederim ama buna gerek yok. Kibar olmak, nazik olmak, efendi olmak ve en önemlisi insan olmak aslında herkesin olması gerekendir. Ne yazık ki bu devirde "insan olduğumuzda" karşımızdaki güzel insanlar teşekkür ediyor mutlu oluyor... Sanayi ortamını iyi bilirim çünkü bende demirci atölyesinde esnafların içinde büyüdüm. Aile mesleğiydi. O ortamda olumlu olan her şeyi hala yapmayı sürdürüyorum fakat hitap şekillerini hiçbir zaman sevmedim. Ondan dolayı hitap şeklime her zaman dikkat eder hatalarımı da düzeltmeye çalışırım. Çok konuştum farkındayım ama yazmak istedim. :)

Lazer metre konusuna dönecek olursak daha önce de ismini duymuştum fakat incelememiştim. Biraz baktım internetten daha çok inşaat işi ile ilgilenen kişiler tercih ediyor gördüğüm kadarıyla. Ölçümleri başarılı gibi gözüküyor fakat söylediğiniz gibi yavaş ölçüyor. Bu da benim projemde sorun yaratır. Şuan geçici sensörüm ile saniyede 20 ölçüm alıyorum öyle düşünün.

Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

Açtığım konuyu tekrar okumanızı rica ediyorum.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst