T5 floresan 4w balast çözümü

Katılım
10 Nis 2020
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
33
merhaba arkadaşlar bir proje için 4w T5 uv-c floresan aldım. alırken armatürlerinde fahiş fiyatlara satıldığını görüp ben kendim bulurum dedim. meğer 4w lık balast piyasada bulmak neredeyse imkansızmış. 4w geçtim 8w bile bulamıyorum. en yaın bulduğum şey HAQOS T5/8W ELEKTRONIK BALAST adıyla n11 de geçen bir elektronik devre ama üzerinde kablolar falan anlayamadım tabi.
Kısaca ben 4w lık bu floresanı nasıl yakabilirim yol gösterebilecek bir arkadaş var mı? Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Mutlaka onu kullanmak istiyorsan, içini aç şerit Led le çalıştır.
tam olarak analatamadım sanırım elimde T5 4W FLORESAN var onu çalıştırmak için elektronik balast ya da balast bulamadım. en küçük olanı 18w balast dı.
bu floresanı nasıl yakarım? 4w balast nasıl bulurum
 
Kusura bakma Hocam ben normal flüoresan sanmistim UV olduğunu simdi farkettim. 18 wattlik balast kullanabilirsin diye düşünüyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst