Step motor ile DC gerilim elde etme

sskk

Üye
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
31
Merhabalar ben Step motor kullanarak bir lambayı yakabilecek düzeyde DC gerilim elde etmek istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Step moturu ne ile döndürmeyi düşünüyorsunuz?
 
Doğrultucu kullanman gerekiyor dostum, köprü diyot olabilir,invertör bağlantısı da kullanabilirsin şemalarıni internette bulabilirsin ,köprü diyot daha kolaydır.sana önerim şarj ünitesi kullanıp şarj aktarımı yapman ampulün yanma riski azalir step motor un gücüne göre ölçü alip ( voltaj,amper) şarj ünitesini giriş ve çıkışlarını ona göre ayarlarsın, step motoru neyle döndüreceksin oda önemli dostum.başka bişey olursa yazarsın yorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…