Siemens S7-1200 eğitimi

Katılım
16 May 2018
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
32
Merhaba,

Bakım onarım müh. olarak görev yapıyorum. şirketim beni plcmerkezi s7-1200 eğitimine göndermek istiyor. Burada daha önce eğitim gören oldu mu? Biliyorum ne kadar eğitim alsak da kendimiz devam ettirmeliyiz.

Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Ben aldım. 3 günlük basit ve orta seviye eğitimi idi. Eğer hiç bir bilginiz yok ise çok faydalı olabilir. Ama plc konusunda bilginiz varsa vakit kaybı da olabilir.

PLC nedir ne işe yarardan başladık ,DI DO uygulamaları ,timer counter vs fonksiyonlar AI ve AQ uygulamaları yaptık.

Benim isteğim üzerine PID kontrolle alakalı bilgi verdiler ve hatta uygulama falan da yaptık. O güne kadar PID kontrol yapmamıştım ve çok faydası oldu.

Şahsi fikrim , PLC bilginize göre , sizin işinize yarayacak bir eğitime katılmanızdır. Bunun için firmayı arayıp bilgi alabilirsin. Yukarıda saydıklarımı biliyorsan boş yere gitme. Firmayı ara ve sana lazım olan şeyleri söyle , muhtemelen senin ihtiyaçlarını karşılayacak bir eğitimleri de vardır , ona katılabilirsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,718
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst