Selenoid vana

barmen451

Üye
Herkese iyi bayramlar

Sütlük dolaplarında sıcak gaz defrost için selenoid Vana kullanılmış müşteri defrosta girince ses yapıyor dedi.Yer bana uzak bende dedim gözle kontrol etme şansınız varmı var dedi bakmış selenoid vananın üstteki tutan vidası çıkmış.Bu yüzden ses yapabilirmi?
Elektrik gelince mıknatıslanma ile yukarı aşağı bobin vurabilir mi? Karşılaşan oldumu?

Gecşeklikten dolayı zırıltı yapar. Ama ses gaz sesi mi mekanik ses mi bilmediğimiz için tahmin yürütüyoruz.

Bobin sabitleme vidası olmazsa bobin dışarı çıkabilir. Çıktıktan sonra kısa sürede aşırı ısınıp yanacaktır.

Gecşeklikten dolayı zırıltı yapar. Ama ses gaz sesi mi mekanik ses mi bilmediğimiz için tahmin yürütüyoruz.

Bobin sabitleme vidası olmazsa bobin dışarı çıkabilir. Çıktıktan sonra kısa sürede aşırı ısınıp yanacaktır.
Sanırım valf arızalı abim. Mekanik şıkışık sıcak gazlı defrost yapıyor cihaz ben bunu iptal etsem gazı boşaltma dan pincoff atsam nasıl olur ben suat bu arada öteki hesaba ulaşamadım

Suat merhaba.

Defrost fonksiyonu eklenmiş bir cihaz. Sistemi tanımadan yorum yapmak zor.

Defrosta ihtiyaç var mı yok mu? Sütlük dolabı + sıcaklıkta çalışıyor olabilir ama zaman zaman eksiye iniyorsa serpantin üzerinde katlanma oluyordur.

İlk önce ihtiyaç konusuna net cevap vermek lazım. İhtiyaç yoksa bence pincoff ile körleme. Elektriksel olarak iptal et.

Valfi iptal etmeni önermiyorum. Dijital termostat üzerinden enerjilendiği için defrost süresi boyunca valfe 220 volt gönderip sonra basma hattını kapatıyor.

Suat merhaba.

Defrost fonksiyonu eklenmiş bir cihaz. Sistemi tanımadan yorum yapmak zor.

Defrosta ihtiyaç var mı yok mu? Sütlük dolabı + sıcaklıkta çalışıyor olabilir ama zaman zaman eksiye iniyorsa serpantin üzerinde katlanma oluyordur.

İlk önce ihtiyaç konusuna net cevap vermek lazım. İhtiyaç yoksa bence pincoff ile körleme. Elektriksel olarak iptal et.
Bugün gittim +4 pasta dolabı valfi iptal ettim evapta karlanma yok dönüş borusunda buzlanma da yok likitte gelmiyor motora motorun sesi bile değişti abim

Valfi iptal etmeni önermiyorum. Dijital termostat üzerinden enerjilendiği için defrost süresi boyunca valfe 220 volt gönderip sonra basma hattını kapatıyor.
Abim şişe pasta dolabı - ye düşmüyor cihaz 404 gazlı büyük ihtimal 0 derece ürün lazım olursa diye dizayn edilmiş olabilir

Forum istatistikleri

Konular
133,411
Kullanıcılar
459,371
Son üye
aleyeaps
Geri