Schneider plc ve hmi controller hakkında bilgisi olan

Zeytey

Üye
Katılım
15 Eyl 2017
Mesajlar
32
Puanları
1
Konum
Terkidağ
Schneider plc ve hmi controller hakkında bilgisi olan birisi ile görüşmem gerekiyor yardım edebilecek abilerim ! Yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunum, hmi’a usb bellek dışında başka hangi yöntemle tasarım program yükleyebilirim, TM238 ile haberleşmesini nasıl sağlayabilirim. Ve ayrıca IO manager neden sadece somachinecombo gözüküyor da somachinenetwork gözükmüyor bu konuda belli başlı bilgilendirilmeye ihtiyacım var bir çok döküman kurcaladım ama bir türlü bulamadım konu kaçırmış da olabilirim. Yardımınıza ihtiyacım var, somachine 4.3 kullanıyorum
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Öncelikle cevabınızı geç fark ettiğim için özür dilerim sorun çözüldü ama yine de cevaplamak isterim. HMI modeli XBT GC2230T HMI Controller idi. Fakat daha sonrasında internette baya bir aramalar ve Schneider firmasının mail desteği sayesinde haberleşmeyi ve program yüklemeyi aynı zamanda I/O tanıtımı yapmayı çözdük. Tekrar özür dilerim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,936
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst