S7-300 web serwer üzerinden kontolu hakkında yardım edebilirmisiniz!!!

totokili

Üye
Katılım
5 Eyl 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
selam meraba ben aranıza yeni katıldım ben universite ogrencisiyim benim bir odevim war odevin konusuda S7-300 un web server uzerinden kontrolu hakkından yada nasıl yapılır bunun hakkında dokuman arıyorum butun siteye bakma zamanım olmadıgı için sadece buraya baktım ama o konuda yoktu hemen hemen butun turkiyeyi aradım telefonla ama kmse biz bilmiyoz dediler belki içinizde bilen vardır die yazıyorum bilen varsa paylasabilir mi bilgilerini lutfeeen!!!!
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
konunuz ne
nasıl yardımcı olabilirim
 
sorunu tam anlamadım ama s7 300 wincc ile internet üzerinden kontrol edilebbiliyor. HTTP server özelliğini kullanabilirsin.
 
murtkenan benim sorunum nasıl yapılır ben bu konuda az cok bişiler orendim ama nasıl yapılır dokuman bulabilirmiyiz....
 
Step 7 PLC yi WinCC flexible yuklu bir bilgisayara bagla. Ethernet, profibus yada mpi ile baglayabilirsin. Sonra WinCC yi ac kullanma klavuzunu ozellikle OPC server kurulumu hakkinda yazilanlari oku. Bilgisayari internete bagla, gerek varsa port yonlendirmeleri yap, misafir bilgisayara gerekli eklentileri kur.....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,220
Mesajlar
915,906
Kullanıcılar
450,007
Son üye
harunppp

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst