SİNAMIC 240 BUS TERMİNATİON ON/OFF SWİTCH

omurimrak

Üye
Katılım
10 May 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
öncelikle herkese merhabalar,sorunum söyle ; '' uss bus haberleşme hatası '' veren bir kontrol devresinde (kompresör) bu swıtch i off konuma getirdigimde resetledim ve alarm kalktı makına normal periyotta calısmasını surdurmeye devam etti .acaba herhangi bir aksi durum söz konusumu ? yapılan işlem dogrumu yoksa arızayı başka yerlerdemi aramalıyım ? sıkıntı yaratabilirmi motor veya sürücü üzerinde ? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler,saygılar..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
kompresör kendi başına çalışacak şekilde yapılır
başka yerden bilgi alıp veriyorsa (skada ) onu kesmiş olabilirsin
yinede proje detayına bakmak gerekir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…