süt tankı analog çıkışlı sıvı seviye yardım

KORAY- Ü

Üye
Katılım
2 Tem 2008
Mesajlar
250
Puanları
1
Yaş
39
yatık bir süt tankının süt sıvısının analog olarak seviyesinin ölçümünde kullanılacak bir sensör lazım arkadaşlar nasıl birşey önerirsiniz teşekkürler.
ayrıca bu analog bilgisini plc de litre bilgisine dönüştüreceğim.
 
0-100 mbar başınç sensorleri olabılır.Yada lineer seviye cubukları var.Her 2 sıde 0-20 yada 4-20 mamper cıkıs alabilirsin.
 
Endres+Hauser de istediğini bulursun.
 
Tank basınçlı değil ise metre başına 0,1bar'lı basınç transmiteri işini görür(0.1bar/m). Şayet basınçlı bir tank ve basınç transmiter kullanacak isen diferansiyel basınç transmiteri kullanman gerekir. Emerson Rosemount 3051 serisi gibi..
 
arkadaşım vega yı tavsiye ederim kullanımı ve kurulumu basit endress hauser den daha kararlıdır kullandığım için biliyorum
 
sensörünü seçerken sütün köpüren bir madde olduğunu gözardı etme sakın
 
Süt tankı Krom malzemedir ve içerisine plastik ve/veya plastik türevi herhangi bir materyal sokulamaz. Krom malzemeden yapılmış ve üzerinde likit(burada likit süt oluyor) kalıntıları barındırmaması gerekmektedir.

Kolay gelsin...
 
bizde tank ölçümü için vega kullanıyorduk fakat sürekli sorun çıkıyordu. araştırdım ve karasus marka yerli üretim seviye göstergesi aldım valla süper boşuna yabancı marka kullanmışız 0-10 yada 4-20 ma çıkış verebiliyor hemde kendi göstergesi mevcut valla her yönüyle sorunsuz.
Manyetik Seviye Göstergesi KRS-139 - KARASUS
 

Forum istatistikleri

Konular
128,220
Mesajlar
915,906
Kullanıcılar
450,007
Son üye
harunppp

Yeni konular

Geri
Üst