Sürücü Hata Kodları Android Programı

egny59

Üye
Katılım
26 Haz 2009
Mesajlar
20
Puanları
1
Yaş
39
sa kolay gelsin öncelikle

arkadaslar ben özel bi fabrikada elektrik teknikeri olarak görev yapmaktayım, fabrikamıza cok fazla sürücü modeli kullanılıyor cok fazla plc ekran vss kullanılıyor bunlarda sürekli arıza cıkıyor hepsinin kodlarını parametrelerini akılda tutmak zor oluyor bi elimizde kitacıgı olmadı telefondan pdf dosyası bi sekilde isimizi kolaylastıracak seyler arıyoruz, benimde aklıma geldi onca uygulama var akıllı telefon kullanıyoruz androıd =) bunların hepsini bi yerde toplasam bi program altında güzel de olur da nasıl yapıcaz burda baya bi sıkıntı yasadım acıkcası neyse ortaya biseyler cıkardık sonunda gerci bitmedi daha ama sizinlede paylasmak görüslerinizi almak istedim neler eklenebilir diye cok fazla bilgim yok sadece yazı ekleriz =)

suan sadece mıcromaster hata kodlarının bir kısmı var bide deneme amaclı yeni sayfa olusturmustum unidrive sp nin bi hata kodu ekli

cok gereklimi belki ama benim isimi görücek galiba =)

bu arada benim telefon htc desire s android 4,0 yüklü


TÜM SİEMENS MİCROMASTER HATA KODLARI EKLENDİ,,,,

111111.jpg222222.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 12.rar
 

Ekli dosyalar

  • SürücüHataKodları.rar
    261 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Başarılar. Çok gerekli bir uygulama. Büyük sıkıntı cekiyoruz. Internetin yavaş olduğu yerler çok. Pdf dosyaları indirmek çileden cikariyor insana. Umarım devamı gelir.

MT11i cihazımdan gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,820
Kullanıcılar
449,593
Son üye
purplelake

Yeni konular

Geri
Üst