RS-485 yada RS-232 Haberleşen LCD Ekran Gerekli

gk39

Üye
Katılım
30 Ocak 2011
Mesajlar
94
Puanları
1
Arkadaşlar selamlar

Schneider Electronic RTU cihazlarımız ile Scada haberleşmelerimiz mevcut. Yüz (100) kadar sahadan veri alışverişi yapıyoruz. Sorunum yada ihtiyacım şudur; bir LCD ekran olsun RTU cihazımla RS-485 yada RS-232 protokolü ile haberleşerek ekranında RTU'dan gelen verileri değiştirerek (loop) yazsın. Scada veri toplama merkezlerimizde tek bir bilgisayardan bunların tamamı anlık olarak görülüyor fakat sahaları kontrol eden ekiplerimizin sahada bulundukları anda bilgileri görebileceği bir ekran yok. Derdimiz budur.

Böyle bir ürün tavsiye edebilecek arkadaş var mı?

Bugun çocuğu aşıya götürdüğümde sağlık ocağı kapısında LCD ekranlı bir cihaz gördüm. 4 kablo girişli kelemensi vardı ve çalışıyordu.
 
Tum LCD operator panelleri bu sekilde hen RS232 den hem de RS485 ten hen de isterseniz ethernetli modelleri ModBus TCP protokolu ile istdiginiz verileri ekraninda gosterirler. Birden cok veri icin de defisik verileri ekranda belli periyotla gosterebilirler. Ben ENDA nin operator panellerini tercih ediyorum. Hem kaliteli hem de ekonomik urunler. Teknik olarak ta cozume ulasana kadar destek oluyorlar. Yenilenmis ekran tasarimlari da oldukca iddiali.

NexusHD2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,232
Mesajlar
916,006
Kullanıcılar
450,029
Son üye
ibrahim adan

Yeni konular

Geri
Üst