Rapid share'de şok kapanış!

by_power

Üye
Katılım
7 Eki 2009
Mesajlar
248
Puanları
1
Rapid share'de şok kapanış!28 Şubat 2010, 00:03Rapid share'de şok kapanış!
Halil MollaoğluDosya barındırma hizmetlerinin atası olan Rapid share'den, kullanıcılarına şok bir açıklama!
Resimlerle: Ücretsiz 25 farklı dosya sunucusu!
Video: Disk boyutlandırma
Rapid share.de: Tüm dosya barındırma hizmetlerinin atası kapanıyor.


Dosya sunucusu Rapid share.de 1 Martta kapılarını kapatıyor. Dosyalarını bu sunucuya yüklemiş olan portalların en kısa zamanda bunları yedeklemesi gerekiyor.

Belirtilen tarihten itibaren Rapid share.de'ye girilmeye çalışıldığında otomatikman Rapid share.com'a aktarım yapılacak. Dolayısıyla Rapid share.de'ye yüklenen dosyalara erişilemeyecek. Dosya sunucusunun yöneticileri durumu web sitesinde açıkladı.

Kapatma sebebi olarak kardeş sunucu Rapid share.com'un uluslar arası bazda çok daha geniş bir kapsama alanına sahip olması gösteriliyor. Aynı firmaya ait iki farklı sitenin ayakta tutulması yerine tek bir uluslar arası sitenin faaliyetine devam etmesi öngörülüyor. Sunucunun ".de" uzantılı kolunda dosya barındıran kişilerin bunları kaybetmemek için acilen indirip PC'lerine yedeklemeleri gerekiyor.

Rapid share.de, one-klick tipindeki dosya barındırma hizmetinin kökeniydi: Christian Schmid tarafından geliştirilen platform 2004 yılında hizmet vermeye başladı ve sonraki senelerde birçok firma tarafından taklit edildi; lakin bu taklit firmalardan çok azı orijinal platformun ulaştığı popülerliği ve veri trafiğini elde edebildi.
 
Dünya nın dosyasını çektim be :D Bir zamanlar....
 
Son zamanlar zaten bir şey indirilmiyordu premium olmadan. İyi oldu orada paylaşım yapılmaz artık, favorim "hot file" ;)
 
Herşey ilk çıktığı an güzeldir...
 
Daha dün çektim dosya. Kapandığı falan yok. Asparagas.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst