Rüzgar Türbinim için fiyat-performans aküyü arıyorum, deneyiminize ihtiyacım var.

Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Pv girisi ruzgar türbini icin olabilirmi emin olamadim, sonuçta güneş paneli icin en az 90 voltta başlıyor, inverterin altinda bos kalan bir bağlantı vardi, oraya baglanabilir belki, incelenip bulunabilir
 
300 wat invertör buzdolabını çalıştırmayacaktır demeraj akımı denen bişey var
 
300 wat invertör buzdolabını çalıştırmayacaktır demeraj akımı denen bişey var
Aradan epeyce zaman geçmiş. Yine de özetliyeyim;
300 watt tam sinüs inverter 90 watt'lık mini buzdolabını çalıştırmadı. Komşudan emanet aldığım 1.5kw modifiye inverter çalıştırdı. Hatta normal boy buzdolabını da çalıştırdı. Akü kapasitesi yeterli olmadığından sadece kısa bir süre deneme yaptım. Akabinde şebeke elektriği bağlandığından o işe tekrar bakmadım. Tahminen 1kw inverter de buzdolabını çalıştırabilir(?). 300watt inverter demerajda anlık 600watt desteklese de yeterli olmadı. Kondansatör ilavesi ile demeraj yükü düşürülerek düşük watt'lı inverterlerle de çalışabileceğini bir yerlerde okumuştum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…