Philips Traş Makinesi Şarj Sorunu

Tamirci adamda daha ilk görüşte Philips mi bu bunların sökülmesi zahmetli demişti zaten. İçini açmışken iyice bir temizleyip azıcık yağladım, şuan yine idare eder çalışıyor fakat şarjda iken çalışıyor çıkartınca yine duruyor. Şuan maddi olarak bir makineye 200-300 veremem bunu zamanında bimden 100 liraya almıştım ve hala biraz sıkıntılı da olsa işimi görüyor. Eğer ufak ellemeler ile performansını arttırabilirsem bana yeter. Şimdilik işlevsiz hale gelene kadar böyle kullanmayı ve gücü çok azalırsa yukarıda ki arkadaşın dediği gibi adaptörü direk motora bağlamayı düşünüyorum ama o zaman kadar belki fikrim değişebilir yada burada konudan anlayan arkadaşların önerisine göre. Ben elektrik elektronikten anlamam sadece sök tak vs işleri yapabilirim o yüzden her türlü fikre açığım.
 
Biraz bakındım da şu makine günlük traş için bana daha makul geldi, siz ne düşünüyorsunuz?
Powertec TR-150

Düzenleme: Elimde Powertec TR-258 var, saçım ve sakalım uzadığı zaman bu makine ile kesiyorum. Jilet vurmamak için sıfıra yakın olması adına üzerine de Philips ile geçiyordum ve işimi görüyordu. Bu makineyi de o yüzden düşünüyorum.
 
Teşekkürler, ben de youtube da bir kaç videoya bakarak karar verdim biraz daha bakar ve büyük ihtimal Pazar gününe veririm siparişi. Diğer makine de ıskartaya çıkarsa kablo olayını da denemek istiyorum.

Yardımlarından dolayı hepinize çok teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst