oomron plc hakkında bilgi

musak

Üye
Katılım
17 Kas 2007
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
39
ArkadaŞlar Daha Önce Allen Bredley Kullandim Omron La Fazla Bİr Fark Yok Ancak GeÇen Hafta Bİr Programi Upload Ettİm Ama Program Bana Um Read Protection Şİfresİ Sordu Daha Sonra Bu Şİfreyİ Remİn Edİnce Şİfreyİ Kabulettİ Anca Programi Yİne Section Bazinda GÖstermedİ Acaba Ben Mİ Hata Yaptim
Dİger Bİr Konu Omron Plc Üzerİnden İnvertÖrler Hiz Bİlgİsİ Ve İvertÖrÜn Run Stop Vb .İŞlemler 485 ProtokolÜ İle Yapilabİldİgİnİ Az Çok Bİlİyorum Acaba Bu Konuda Örnekprogram Yada AÇiklama
ya İhtİyacim Var
omron Nt 21 Sİmİlasyon Modu Nasil ÇaliŞir Ve Neler Yapabİlİrİz


saygilar.......
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
section bazında ne demek anlamadım ama.eger plc den upload etiysen ..

section isimleri ile adres sembol ler gelmez..çünkü sen plc ye download yaparken section isimleri veya adres semboller yüklenmez..(cqm serisinde) o yüzden upload ta göremezsin..
ayrıca..birden fazla sectionda değilde tek bir sectionda yazılmış olabilir..

omron plc ile seri haberleşme yaparak omron marka inverterlere bahsettiğin işlemleri yapabilirsin..
bunu için protocol makro modülü kullanman lazım..scu 41 veya scb 41 gibi..ben control techniques commander sk ile omron 3g3mv serisi plc lerde bunu sağladım..işine yarasa göndrebilirim.

amerikayı keşfetme..
 
omron plc ile seri haberleşme yaparak omron marka inverterlere bahsettiğin işlemleri aşağı yukarı 8-10 yıldan beri yapıyoruz arkadaşın söylediği gibi protocol makro kullanarak SCU41 kartı ile 16 tane invertöre hemde suan V1000 serisine baglanıp haberleştiriyoruz..
 
şifre konmuş bir omron plc den upload ederken şifreli oluğunu uyarır...Ama devam edersen yeni bir proje gibi tek bir section görürsün ve yazılı proramı alamazsın....Bu seni yanıtmasın....
 
merhaba matador_35 bizde omron cp1h+cıf11 plc ve v1000 invertor var haberleşmeye çalışıyoruz. örnek proje gönderebilirmisiniz. Tşk iyi çalışmalar.
 
Sayın serkant59,
cıf11 nerden temin ettiniz, bana da acil olarak 1 tane lazım, ama bulamadım türkiyede, cıf01 üzerine NS AL002 ile rs 232 yi çevirmeyi deneyecem.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,316
Mesajlar
916,655
Kullanıcılar
450,150
Son üye
Sqnax

Yeni konular

Geri
Üst