Omron c200h plc var. plc 10 - 15 malda bir error hatası veriyor.

digitec

Üye
Katılım
31 Ocak 2008
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar tekstil firmasında teknisyen olarak çalışıyorum. Elimizde bir tane AKAB marka çarşaf otomatı var. Bu makinanın üzerinde OMRON C200H PLC var. PLC 10 - 15 malda bir ERROR hatası veriyor. PLC nin sigortasını kapatıp açtığımda çalışıyor fakat 10 - 15 mal diktikten sonra tekrar hata veriyor. Tüm pistonların üzerindeki sensörleri kontrol ettim herşey normal çalışıyor. PLC ye kadarda bilgileri geliyor. Yardımcı oursanız sevinirim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
ne anlamda hata veriyor..cpu mu hata veriyor. yoksa bir panel var oradan mı hata alıyorsun..
bir de plc bağlanacak software ve kablon varmı?
 
OMROM PLC üzerinde CH212 kodlu kart var bu kartta error lambası yanıp sönüyor. PLC nin sigortasını kapatıp açtığımda sorun gidiyor. PLC konusunda fazla deneyimim olmadığı için bilgisayarla bağlanmayı denemedim.
 
ID 212 olabilirmi ..şayet böyle ise input kartıdır.comman voltajı kesiliyor olabilir.ch212 kodunda bir yanlışlık olabilir tekrar bir kontrol et istersen
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,757
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst