Nostaljik kasetçalar otomatık stop sistemi çalışmıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koray79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler sizden öğrenilecek çok şey var . Aklım halen güç kaynağında baskı devresini yapacak birini bulduğumda onuda yapacağım inşaallah:D

0- 30 volt 10 amper voltaj ayarlı kısa devre korumalı güç kaynağı pcb kartı mevcut elimizde..
Mr. Yamyam in yaptığı devrenin kartı mi

0- 30 volt 10 amper voltaj ayarlı kısa devre korumalı güç kaynağı pcb kartı mevcut elimizde..
Varsa Satın almak isterim

İşte ben adamı böyle KÖTEK'lerim :D
Bir süre böyle kullan. Sonra yeniden lastik temizliği yap. Birkaç defa yaptıktan sonra normale dönecektir.
Bir kaç deneme daha yaptım Maşaallah Şakır Şakır atıyo tuş stop yapıyor. :D :D :D ileri geri sarmada kaset bitince stop etmedi sanırım bu başka bir şey belkide öyle bir özellik yok ileri geri sarmada Pınc Roller zaten devreye girmiyor.

Bir kaç deneme daha yaptım Maşaallah Şakır Şakır atıyo tuş stop yapıyor. :D :D :D ileri geri sarmada kaset bitince stop etmedi sanırım bu başka bir şey belkide öyle bir özellik yok ileri geri sarmada Pınc Roller zaten devreye girmiyor.
Eski tip cihazlarda bu özellik bulunmuyor.
1985 yılı ve daha sonraki ürünlerde veya üst sınıf ürünlerde sarma pozisyonunda da oto stop bulunuyordu.

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,238
Son üye
Jake8Kay444

Yeni konular

Geri