Multimetre Seçimi Nasıl olmalı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elkmmt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elkmmt

Üye
Unit 89x ile unit 89xd arasındaki fark nedir
Farklarına birinde sıcaklık diğerinde led ölçümü var dendi ama. Kullanan varmı artıları nelerdir. Gönlüm sıcaklık ölçenden yana ona göre alacağım. Ama led de ölçebilir miyim hangisi avantajlı. Sonra diğeri de ihtiyaç olur mu

Unit ut89x kullanıcısıyım, gayet memnunum, multimetrede olması gereken özelliklerin büyük kısmına sahip, avantaj olan özelliklerini yazıyorum,

-otomatik arka ekran aydınlatması mükemmel çalışıyor
-20 amper'e kadar amper ölçümü bulunuyor, proje filan yapıyorsanız anlık yüksek amper'i yakalıyor
-ölçümleri stabil ve güvenilir
-probları kaliteli
-otomatik kapanması çok güzel 2 yıldır pili değiştirmiyordum yeni yeni uyarı vermeye başladı
-Live özelliğini arada kullanıyorum ve memnunum
-malzeme kalitesi iyi
-kapasitör ölçümü de çok stabil çalışıyor
-diyot ölçümü, kapasitör ölçümü yaparken bip sesiyle beraber ekran üzerinde yeşil sarı turuncu kırmızı yanabilen bir ledi var çok yardım ediyor
-Sıcaklık ölçüm probu kalitesiz gibi göründü gözüme ama gerçekten yüksek ve düşük sıcaklıklara iyi tepki veriyor +20 dereceden -18 buzluğu 10 saniye gibi sürede ölçüm alabiliyorum, kullandıkça güvenim arttı

Dezavantaj olarak;
-NCV duvar arkası kablo bulma çok stabil değil, çin üretimi kontrol kalemi tarzı şeyler çok daha iyi çalışıyor
Aklıma gelmedi şu an gelirse eklerim.

Otomatik olması kimisine göre avantaj kimisine göre dezavantaj, otomatik olmaması seçtiğin kademede anlık ölçüm almanı sağlıyor, otomatik olanlarda 1-2 saniye gibi aralık seçmek için bekletiyor.

LED test edebileni de çok iyi youtube'da denk gelmiştim, gerçekten ihtiyaç duyunca aranacak bir özellik ama biraz daha spesifik sayılır, o yüzden sıcaklık ölçmek daha mantıklı gelmişti.

Aklıma gelenler bunlar, Unit kalitesinden memnunum, multimetreden de memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…