Mitsubishi FR-E540 Fabrika ayarlarına döndürme sorunu

Katılım
30 Tem 2019
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Selamün aleyküm ustalar. Elimde mitsubishi FR-E540 3,7-ch var. fabrika ayarlarına döndürmek istediğimde hep err. hatası alıyorum.

Yaptığım işlemler şöyle:
Cihaz daha önceden ayarlanmış bir makineden söktüm. Öncelikle pr.77' yi 2 yaptım. Ardından sürücüyü "Pu" moduna aldım pr. 79'u ona göre ayarladım. Ardından "ALLC" Parametresini "1" yapıp set etmek istediğimde err. hatası alıyorum. Kılavuzunda araştırdım kadarı ile, EXT modunda yada çalışırken parametre resetlenemiyor. Sürekli kullandığım bir sürücü değil biraz acemisiyim. Bilmediğim yada yapılması gereken başka bir ayar varmı ?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Cevabınız için teşekkür ederim. Kılavuza baktım ustam, İlk mesajımda da yazmıştım. Nerede hata yaptığımı öğrenmek istiyorum.
Merhaba Bende bir makinede aynı problemle karşı karşıyayım. değiştirmek istediğim sadece max hız ama sürekli err hatası alıyorum. Bazı parametreleri değiştiriyor ama bazılarında err hatası veriyor. Şu an parametreleri inceliyorum kayda değer bir şey bulursam yazarım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,723
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst