microelectrica-ultra-M relay

Katılım
19 Şub 2011
Mesajlar
9
Puanları
1
salam
microelectrica ultra-DTMR, TYPE1 In=5A ROLESININ DOKUMANLARINA , KULLANMA KULAVUZUNA EHTIYACIM VAR.YARDIMCI OLURSANIZ COX SEVINEREM
TESEKKURLER
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
"microelettrica ultra-DTMR" şeklinde google'da arama yaptım ama cıkan dökümlar daha cok teknik özellikleri belirten cinsten. bu pdf'leri zaten google'da arama yaparak siz de bulabilirsiniz. aramaya "user guide" (kullanım kılavuzu) da ekledim ama tatmin eden bir sonuc cıkmadı.
 
"microelettrica ultra-dtmr" şeklinde google'da arama yaptım ama cıkan dökümlar daha cok teknik özellikleri belirten cinsten. Bu pdf'leri zaten google'da arama yaparak siz de bulabilirsiniz. Aramaya "user guide" (kullanım kılavuzu) da ekledim ama tatmin eden bir sonuc cıkmadı.
salam
sayın zarta
google-da axtarıs apardıq.amma elde etdıyımız dıger dıllerde esasen ıngılıs dılınde melumat oldu.bıze ıse turkce kullanma kulavuzu lazım.ıngılıscemız cox az.aktıv muhendıslıkde buna uygun roleler var.sadece teknık ozellıkler.kulavuz yok.
TURKCE KULLANMA KULAVUZU OLURSA DAHA YAXSI OLUR
 

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,073
Kullanıcılar
450,045
Son üye
Nurullah49

Yeni konular

Geri
Üst