Boşanıp imam nikahlı kalsak olmaz mı? Pardon o kayınpederin maaşını almak içindi.
Merhaba müstakil tek katlı bir daire için aydınlatma adı altında ikinci bir elektrik saati alabiliyor muyuz? SKTT'den korunmak için bu tip bir yöntem düşünüyorum.
Yenge hanıma bu fikrini açıp sağlam kalma ihtimalin nedir?Boşanıp imam nikahlı kalsak olmaz mı? Pardon o kayınpederin maaşını almak içindi.
benim işim toptan sakat, oturduğum ev kızımın annesinin üzerine. kızım baskı yapıyor, ne zaman bana cici anne alacaksın diye ama şartı var yaşı benden küçük olmasın diyor. adaylar arasında kararsız kaldım sanırım resmi nikah olmayacak. işin en kötü tarafı, taze cici annenin yaşı, kızımdan yaş olarak küçük.Yenge hanıma bu fikrini açıp sağlam kalma ihtimalin nedir?![]()
Mahkeme kararı ile büyüt üstadım. Herkes mutlu olur.benim işim toptan sakat, oturduğum ev kızımın annesinin üzerine. kızım baskı yapıyor, ne zaman bana cici anne alacaksın diye ama şartı var yaşı benden küçük olmasın diyor. adaylar arasında kararsız kaldım sanırım resmi nikah olmayacak. işin en kötü tarafı, taze cici annenin yaşı, kızımdan yaş olarak küçük.