Loodcell ile hidrolik pres projesi hakkında yardım

Katılım
27 Haz 2015
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
49
arkadaşlar merhaba.yeni yeni delta plc öğrenen biriyim ve loodceel ile bi hidrolik pres projesi yapmam gerek bu konu ile ilgi bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa cok sevinirim.kısaca özetlemem gerekirse agırlık kontrollü parca basma presi yapmam gerek ekranden girdiğim kiloyu yakalayında koc tabla geri dönüp yukarıda bekleyecek.ekrandan dara ve sıfırlama yapabilmem gerek.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.05366671001 whatsaptan ulaşabilirsiniz
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Selamlar, hidrolik preslerde bu konu hidrolik basinc sensoru ile ayar edilir. Kilo degeri ise piston capina gore hesaplanir, loadcel i ezenini gormedim.
 
Selamlar, hidrolik preslerde bu konu hidrolik basinc sensoru ile ayar edilir. Kilo degeri ise piston capina gore hesaplanir, loadcel i ezenini gormedm
merhabalar.sanırsam pek anlatmayı beceremedim.loodceel ile ekrandan girdiğin kilo degeri kadar piston altındaki parcaya güç uygulayacak.ekrandan ayarladıgımız kilo degerine gelince piston yukarı cıkacak.
 
Loadcell üzerinden gelen değeri HMI ekrandan gelen değerle karşılaştırarak pistonu yukarı kaldırabilirsiniz ama burada Loadcell'i ezerek ağırlık ölçme işini loadcell tedarikçinizle görüşmenizi tavsiye ederim.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst