Led panel spot vs Cob led ?

delikral

Üye
Katılım
13 Mar 2020
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
41
Merhaba.

Arkadaşlar işletmemiz için birturlu karar veremedik en iyisi doğru bir yerde çoğunluk kısma sormak istedik yapmışken tam yapalım diye arkadaşlar işletme dükkan var bizim yaklaşık 15 20 mt kare anca şuan tavan lambaları plc 26w ampul var ve bunlari değiştirmek istiyoruz hem daha yüksek aydınlatma ve daha tasarruflu olması bakımından arkadaşlar 2 seçenek düşündük biri Led Panel Spot diğeri Cob Led hangisi daha uygun olur bazı led panel kullanılan işletmeler akşam bile dükkan içi gündüz gibi aydınlık sanki aynı led panel kullanıyorlar söylemediler ama gün ışığımı daha iyi olur yoksa beyazmı dikkat çekme bakımından işletmede tavanda 10 adet yuva var ve alçıpan ne önerirsiniz fikirleriniz artı ve eksi yönde ne olur lütfen aydınlatırsanız sevinirim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Tahminimce alçıpandaki yuvalarınız ufak. Gün içinde uzun süreli yanıyorsa kaliteli soğutuculu cob led spot kullanılabilir. Delikleri biraz daha büyütürseniz yuvarlak led panel kullanılabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,469
Kullanıcılar
449,889
Son üye
1 Levent plaza

Yeni konular

Geri
Üst