LCD Bilgisayar monitörü

PC monitör adı üstünde PC ler için üretilmiş monitörlerdir. DVR cihazlarına VGA çıkışı koyarak maliyeti düşürme (CCTV monitör pahalıdır) içine girdiler. Ama skuzyaka arkadaşımın dediği gibi görüntü kalitesi olarak bayağı bir fark var. Birde PC monitörler genel olarak artık wide geliyor ve buda görüntüde problem çıkarıyor.
 
Sana tavsiyem, eger ev sakinleri givenlik kameralarini izlemek istiyorlar ise, Bu konuda bir finansman ayrilmis demektir, Ip kamera kullanarak her daire icin switchten bir kablo cekmek ve genel kayit icin de bu kamera ya uygun nvr cihazi satinalman derim,

Bu konuda detayli bilgileri arastiririssan, hem profesyonel hemde problemsiz sistemleri kurmus olursun,

Selamlar.,
 
DVR Kayıt cihazının vga çıkışını kullanarak 3 mönitöre bağlantı yapacağız. 3 monitör için VGA çoklayıcı kullanmamız gerekeceksanırım.

Bina mönitör kabloları vb için 18 lik plastik elektrik borusu çekildi. Bu borular içinden VGA kablolarını (6 m ile 15 m arası) nasıl çekebiliriz? VGA kabloları hazır dışı ve erkek fişler ile geldiğinden sıkıntı olacak... Biz bu fişleri kablodan koparıp kabloları çektikten sonra lehimleme yapabilirmiyiz. Piyasada tek olarak erkek veya dışı vga fişleri satılmaktadımıdır?
Teşekkürler.

cctv vga converter kullanabilirsin.
dvr cihazının yada kartının tv çıkışından görüntüyü aktarmak istediğin yere cctv yada tv kablosu ile taşı sonunada vga converter koy işlem tamam yanlız şöle bir durum war menülere ve ayarlara müdehale edemezler sadece izleyebilirler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,563
Mesajlar
918,576
Kullanıcılar
450,562
Son üye
harverr5

Yeni konular

Geri
Üst