Kumanda devresi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan petra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

petra

Üye
Start butonuna basildiginda 1inci motor calisacak bir kez daha basildiginda 2inci motor calisacak 3 kez basildiginda 3 uncu motor calisacak boyle bir kumanda devresinin cizimini istiyorum yardimci olurmusunuz tek stop tek start butonu kullanilacak devrede

Böyle piyasada hiç uygulaması olmayan kumanda devreleri ile gençlerin beynini zorlamak , onların beynini açmak yerine onların bu konular hakkındaki nefretini arttırıyor gördüğüm kadarıyla. Eğitim camiasının içinden bakınca tam tersi gözüküyor herhalde.

Otomatik kumanda keyiflidir aslında. Bulmaca çözer gibi beyin jimnastiği. Ancak maalesef ne eski hoca ne de eski öğrenci karakteri mevcut değil.

Otomatik kumanda keyiflidir aslında. Bulmaca çözer gibi beyin jimnastiği. Ancak maalesef ne eski hoca ne de eski öğrenci karakteri mevcut değil.
Eskiden hocamızın attığı bir tokatı kişiliğimize bir hakaret olarak anlamazdık. Yediğimiz haltın farkında olarak susar ve hazmederdik. Kumanda dersinde izinsiz devre deneyip hocalarımızdan tokat yemişliğimiz çoktur. Vuran elleri nur olsun.
Toplum değişti, insanlar değişti, öğretmen, öğrenci değişti. Zaman değişti. Herşey ama daha iyi olmadı sanki.

Son düzenleme:
İyiligimizi düşünen herkes ağzımıza etti yaw. Okulda evde sokakta otobüste askerde iş hayatında. Çocuğumun kulağına dokunanın o elini kıvırrım sayın ustam. Amca kızar amca kızar diye diye fırça yemeyide normalleştirdiler. Çok zopa yedik çook

Zaten bende onu diyorum. Eskiden öğretmenin derdi öğrenci darb etmek, psikopatlık yapmak, ego tatmin etmek değildi. Gördüğümüz en çok şiddet yumuşak tarafından bir tokat, cetvelle elimize vurulması, hafifçe kulağımızın çekilmesiydi. O yaşımla ben bunu anlıyabiliyordum. Ne niyetle yapıldığını da anlıyordum.
Ama şimdi artık kimin ne niyetle ne yaptığını anlamak mümkün değil. Herkes barut küpü, herkes asabi, herkes çok ama çok kızgın. Toplumun bütün kesimleri.

Evet malesef herkes bir sıkıntı edinmiş. Allah doğru yoldan şaşırtmasın sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…