Kompanzayon ve Harmonik play store uygulaması

Katılım
16 Kas 2008
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Kompanzasyon ve harmonikler hakkında malzeme seçiminden sistem tasarımına çeşitli hesaplamalar yapıp uygulama yapabileceğiniz bir uygulama. Ücretsiz olarak aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Yada google play store üzerinden kompanzasyon yazarak arama yapabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appybuilder.m_buyukbulgurcu.Kompanzasyon_rklm



FB_IMG_1535401998148.jpg
FB_IMG_1535402029301.jpg
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sami bey selamlar, özellikle bizim meslekte sürekli yenilikleri takip etmek ve bunlara adapte olmak gerekiyor, bu yüzden dediğiniz çok doğru. Bazen de pano başında arkadaşlarımız çalışırken kafaları çeşitli sebeb lerden dolu olabiliyor, o yüzden birden çok kere aynı işi yapmış olsa bile hata yapabiliyor insan. Bu program da böyle zamanlarda teyit edebilsinler, sisteme anında müdahale edebilsinler diye yapıldı. Umarım yararlı olur arkadaşlarımıza.
 
Yeni eklenen " dokümanlar " bölümü, oldukça faydalı bilgilerle dolu.Emeğinize sağlık.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,895
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst