Kompanzasyonun Yeni Yüzü ile Tanışın: RGP

Murat

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Katılım
19 Şub 2006
Mesajlar
1,607
Puanları
581
Yaş
42
Konum
izmir
Patentli Smiley (Gülen Surat) modu, geniş LCD ekranı, kullanıcı dostu yeni tasarım anlayışı ve SVC destekli modelleri ile RGP ürün ailesi, kompanzasyon panolarının yeni yüzü olarak ürün ailemize katılıyor.

Birçok yeniliği bünyesinde barındıran RGP serisi, evrensel kullanım alışkanlıklarına paralel olarak geliştirilen 4 tuşlu tasarımı ve ekran arayüzleri ile kullanım kolaylığını, sade ve okunaklı gösterimler ile birleştiriyor.

RGP serisi ile birlikte, patentli “ekran yüzleri” kullanımını Dünya’da ilk kez bir reaktif rölede sunan ENTES, kompanzasyon sisteminde bir sorun olup olmadığını farklı “smiley” modları ile kullanıcılara cihazın yanına gitmeden anlatabiliyor.

rgp_haber_ici_gorsel.jpg


Daha düşük kademelerde optimum kompanzasyon çözümünü sunan RGP serisi reaktif güç kontrol röleleri, 9 ve 12 kademe seçenekleri ile hem ilk yatırım hem de Bakım maliyetlerinin minimum düzeyde gerçekleşmesini amaçlıyor.

RGP Serisi ürün ailesi içerisinde, standart versiyonlar ile birlikte SVC destekli versiyonlar da yer alıyor. SR serisi endüktif yük sürücüleri ile uyumlu çalışan RGP-SR versiyonları, SVC teknolojisini kullanarak hem endüktif hem de kapasitif yüklerin olduğu işletmelerde en hassas şekilde kompanzasyon işlemini gerçekleştiriyor.


Tamamı haberleşme destekleyen RGP serisi reaktif güç kontrol röleleri, Enerji Doktoru ile tam uyumlu şekilde çalışarak tüm dataların yazılıma aktarılmasına imkan sunarken, Enerji Doktoru üzerinden uzaktan erişim ile ayar değişikliklerinin yapılabilmesine de olanak sağlıyor.

Tüm bu gelişmiş özelliklere ve daha fazlasına sahip RGP serisi reaktif güç kontrol röleleri şu anda lansmana özel fiyatlar ile kullanımınıza sunuluyor.
ENTES RGP serisi yeni nesil reaktif güç kontrol röleleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
 
Kalitesini tartışmak tabiki haddimize değil.Ancak,tenkid hakkımız baki;)
Umarım :
- Kullanım kılavuzu 25 sayfadan ! azdır,
- Menüsü Türkçe'dir,
- Min. çalışma akımı 50 mA den düşüktür.
İnceleyelim bakalım.
Yıldırım beye saygılar.
 
Son düzenleme:
Saha uygulamalarımızdan edindiğimiz tecrübeler ışığında; Entes bu yarışta epeyce geride kaldı. Rakipleri fark attı şimdi bir takım farklılık arayışlarına girilmiş ama neticenin değişeceğini pek sanmıyorum.
 
kandemirler mort olmuş nu kalmış başarılı demek.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,818
Kullanıcılar
449,592
Son üye
E.E.M.

Yeni konular

Geri
Üst