kamera bilgisayarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş modemi kabluz kullan alıcı antenide kasanın içine koy modemide güvenli bir yere bırak sorun çözülsün...
 
sağolun yorumlarınız için ama durum bu.. kimsenin özelinde kamera falan yhok hatta 16 kameranın 13 ü dış ortamda yani fabrikanın çevresinde kurulu sadece üç tanesi, birisi giriş cıkış bölümünde,,, birisi fabrikanın üretim sahasında ve üçüncüsü bilgisayararın oldugu müdür odasına bakmakta...adamların engel olmak istemesinin nedeni, monitör olmamasından dolayı bilgisayarı kullanamamaları..ve ikidebir kapatmaya devam ediyorlar..gercekten illallah geldi ben bırakacagım bu meslegi :S :S
 
biraz komik olabilir ama benim bi fikrim var.pc nin yanına bir hareket sensörü koy.bu pc yi kapatan adamlar, pc ye 1 metreden fazla yaklaştığı an alarm çalsın:)
 
aslında olabilir kameranın kartında bile o özellik var.. pc yi gösteren kamerada pc yi kare içine alıp aarmı aktif edebiliriz :D :D on numara olur ama iki de kolon bağlamak lazım ...iyi fikiirr

eyvallah
 
Her yerde kurallar vardır.Kuralı sevmezseniz orada çalışmazsınız zorla kimse çalıştırmıyordur orada.Ancak arkadaşın anlattığına bakarsanız eskiden problem yokmuş monıtor sokulupde bilgisayarı kullanamaz hale gelince personel dengesizlik yapmaya başlamış.Ayrıca yalan söylerek işini düzgün yapan kameracı arkadaşında ekmeğiyle oynuyorlar.Sen bize bunun etiğini savunuyorsun pes...
 
Bence insanlarin, birilerinin kendisini izlemesine izin vermesi dengesizlik; ben de olsam makineyi resetlerdim.

Bu tip sorunlar, insanlari gozleyerek ve benzeri teknik onlemlerle degil, duzgun insan iliskileri ile cozulebilir. Sorun derken de makinenin resetlenmesini kasdetmiyorum; patronun, calisanlarini izleyerek cozemeye calistigi sorunu kasdediyorum.

dostum ben yorum istemedim böyle bir sorunla karsı karsıya oldugumu ve ne gibi cözümler üretebilecegimi sordum iyi o zaman tamam abi deyip vazgecelim mesleğimizi bırakalım abi verdiğin akıla bak ya düzgün okursan kimsenin kimseyi izlemediğini farkedersin xaten adı üstünde GÜVENLİK KAMERASI bu kimsenin kimseyi izlediği yhok sen resetlemeye devam et kardesim
 
bilgisayarın kasasını aç. açma kapama dügmesine gelen tetiklemeyi çıkart. kasayı kapatmadan önce manuel tetikle açılsın. sonra da kasayı kapat git. bukadaarrr.
 
bilgisayarın kasasını aç. açma kapama dügmesine gelen tetiklemeyi çıkart. kasayı kapatmadan önce manuel tetikle açılsın. sonra da kasayı kapat git. bukadaarrr.

yaptım abi on numara su anda saolsın eyvallah :D :D
 
dostum ben yorum istemedim böyle bir sorunla karsı karsıya oldugumu ve ne gibi cözümler üretebilecegimi sordum

Sorununu, benim daha ilk mesajimda verdigim cevapla cozdun.

Acma-kapama ve reset dugmelerinin ana karta olan baglantilarini cikarabilirsin. Jumber gibi rahat sokulup takilacak bir seyle anakarta baglaniyor.
 
Konu kendi kapsamının dışına çıktığından tarafımca kilitlenmiştir.Konu ile ilgili cevaplarda mesajlarda açıkça belirtilmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst