Kaç amper den sonra tmş var

Merhabalar aklıma bir soru takıldı cevaplarsanız sevinirim, k otomat kaç amer kadar var ,ve kaç amper den sonra tmş alıyor yerini .? Ben baktım 60 amperden sonra k otomat görmedim , 60 amper den sonra galiba yerini tmş bırakıyor. Doğrumu şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba, 125A üstünü mecbur tmş seçiyoruz fakat altı akım değerleri için otomatın yerini tmş'ye bırakma terichlerinden birtanesi de tmş 'nin akım ayar sahasının bulunmasıdır. Aşırı akım yük ayarı yapılırken kompakt şalterin akım değeri genellikle 0.5 ila 1 arasında bir değerle çarpılarak ayarlanır. Örneğin 400 amperlik bir kompakt şalterde 230 amperlik bir yükünüz varsa ayarı 0.6 yaparak 240 amperde açma yapmasını sağlayabilirsiniz.

Tmş ayar değerleri çıkışındaki besleme hattının taşıyabileceği akım değerinin bir tık altı olarak ayarlanmalıdır . Yük aşırı akım korumasını hattın sonundaki kumanda devresindeki koruma cihazları yapmalıdır . Ama devreye giren demerajlı yükler varsa bunların çekeceği anlık aşırı akımlar hesap edilerek ani açma ayarı da yapılmalıdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…