Joystick kartı için pic kodu gerekiyor.

gokhanugur

Üye
Katılım
17 Ara 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
arkadaşlar merhaba şimdi yabancı bır arkadaşın birisi bir devre yapmiş bu ps3 xbox gibi oyun konsollarına usb den takılıyor resimde görüldüğü gibi de orjinal joistick uclarını soketleyerek çıkış almamızı sağlamış. Şimdi ben aynı devreyi yaptim ama pic için gerekli olan kodlamayı yapamadım. Bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım etmelerini rica ediyorum.

How-to-Assemble-a-Cthulhu-PCB.jpg
 
nasıl bir devreki bu
18f255 falan mı var üstünde yani picin modeli bumu
 
18f2550 hazır demonte kit değil mi bu?
 
Devrenin sadece %5'ini yapmıssın anlaşılan. Picin kodunu yazabilmek için öncelikle konsol hakkında tüm bilgilere sahip olmak gerekli.
 
bunu niye yapmış.oyunda tuşlara daha hızlı basa bilmek için mi?
 
22 pinli bir pic.cthulgu pcb diye geciyor.Bu kartın yapım amacı ps3 xbox ve pc lerde kullanılması.Yani Arcade ( ateri makinesi gibi ) makinelerde çok kullanılıyor. Örneğin mir kabin yaparsınız ve içine pc yada oyun kartı koyarsınız bunun ıcın usb den joistick kartı lazım yada joistick satın alıp 1 saat de uclarından kablo cıkarmak ıcın gözünüzü yorarsınız cok ince lehim hatalari joistick leri bozuyor.
Bu kart farklı bir şey kafalar karışıyor bana usb protokolünde çalışan takınca usb joistick diye driversiz görecek bir kart lazımdı aslında
 

Forum istatistikleri

Konular
128,381
Mesajlar
917,140
Kullanıcılar
450,262
Son üye
EminFurkan

Yeni konular

Geri
Üst