Hdmi reset sorunu

jettox

Üye
Katılım
16 Eyl 2009
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
47
Bir güvenlik odası birimimiz var.camera görüntüleri burada toplaniyor.goruntuler hdmi Çoklayıcı ile geniş ekranlı led monitorlere görüntü aktarmakta.hdmi Çoklayıcı ve led monutorler 10 kw lik ups den besleniyor.sorun şu odada 4 adet 4x18 florasan armatür var anahtarlar acinca hdmi kendini reset atıp tekrar açılıyor. Aynı sorun klima devreye girince oluyor.4x18 ve klimalar sebekeden besleniyor.hdmi Çoklayıcı değiştirdim. Yukteyken voltajlari amperleri olctum.gevsek geçirmeyen bi yer var mı kontrol ettim.4x18 leri tek tek denedim.sorun cözulmedi.atladigim başka ne olabilir?sorun sizce nedir?


Sent from my GT-I9500 using KontrolKalemi Forumu mobile app
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
20170323_185835.jpg


Sent from my GT-I9500 using KontrolKalemi Forumu mobile app
 
Sorun indüktif yükler devreye girerken oluşan gürültü nedeniyle cihazınız resetliyor gibi görünüyor.

Bu noktada lambalarınız trafolu tip mi elektronik ateşlemeli mi?

Trafolu tip ise lambaların girişine kondansatör bağlamanın faydasını göreceğinizi düşünüyorum. aynı şekilde klimanında girişine kondansatör bağlamanız bu sorunu aşmanıza yardımcı olur.

Elektrik bilgim iyi düzeyde değil kapasitör değeri için bilen bir kişiden yardım olmalısınız.
 
Nötr zayıflığında sistem trifaze ise voltaj yükselmesi olacaktır. Bu cihazlarınızın aşırı voltaja maruz kalmasına neden olur. Sizin bahsettiğiniz durum parazit durumu gibi görünüyor. Yada o linye de kablo kesiti düşük ise klimanın devreye girme anında voltaj çöküşü meydana geliyor olabilir.
 
4x18 armatürleri elektronik balast ile degistirdim.hdmi Çoklayıcı nin adaptör girişine sekebeke filtresi denen bir filtre taktım sorun çözüldü. İlginize teşekkürü borç bilirim.iyi çalışmalar.
 
Elinize saglik guzel bir uygulama olmus.

kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,611
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst