Fotoğraftaki direğe otomasyon uygulamak yada led takmak ?

Katılım
18 Mar 2015
Mesajlar
296
Puanları
1
Yaş
28
Bu fotoğraftaki dekoratif direğe otomasyon uygulanır mı? yada led armatür takılır mı? Özelliklerinde E27 duy yazdıgı için led takılmaz dendi ama led ampüller yok mu ? ve buna dimleme otomasyonu uygulanır mı?


Bahce_2363168.jpg
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
led ampül takılabilir dimleme için direğin alt kısmında bulunan sigorta haznesine dimmer vs sığamaz. eğer direkler aynı hat ile besleniyorsa hat başından dimleme yapılabilir. ancak hat başından yapılan dimleme gerilimin de düşmesine neden olur.


eğer mesela gece yarısından sonra parkın aydınlık şiddeti düşürülmesi isteniyorsa ardışık 3 armatürden 1'er yada 2'şer tanesi ayrı kolon hattı ile besleyerek ve bu kolon hattının hat başına astronomik zaman rölesi konularak sağlanır böylece gece yarısından sonra ardışık 3 armatürden 1'er yada 2'şer tanesi kapalı kalarak parkın gereksiz yere elektrik tüketilmesinin önüne geçilmiş olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,123
Mesajlar
915,184
Kullanıcılar
449,826
Son üye
SK.

Yeni konular

Geri
Üst